reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

mamaMacka
user-online.png
-napisz jak ze skurczami?

reklama
Ja ,,odpukać'' od paru dni jakoś lepiej się czuję i oprócz maleńkiej zgagi nie mam żadnych poważniejszych dolegliwości...ufff....

Karola- gdzie Ty nam się podziewasz ??:-)
MamaMacka- ja uwielbiam muffiny..ostatnio robiłam z budyniem i z malinami :-) mniam mniam mniam mniam

skurcze pojawiaja sie i znikaja, wzielam nospe forte, mam ok 2-3 na godz, lekarka mowila ze do 5 na godz to normalne na tym etapie ciazy, jak mi nie przejdzie do podjade do szpitala na ktg

reklama
Jestem, jestem i mam sie nawet nie zle:-)
Przede wszystkim witam nowe mamusie i bardzo Wam gratuluje, trzymam kciuki za Wasze brzuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na morfologii i juz nie moge doczekac sie wtorkowej wizyty mając nadzieje ze dowiem sie juz jakis konkretów co do ewentualnej cc.
Ogólnie leniuchowałam bo mój m wyjechał i była moja mama zeby pomóc mi przy Franku.
Kupiłam mu do ogródka taki wielki domek ze sklepem, stacja benz, koszem i bramką i milionem innych gadzetów(moj m mnie zabije)Miał to byc prezent od bliznaików ale oczywiscie juz stoi skrecony w ogródku i młody szaleje z kolegami:)))))))))
Kurcze zastanawiam sie jak bede rodziła, któras z Was napisała ze dzieciaczki non stop zmieniają swoje ułózenie- u mnie jest tak samo wiec nie wiem czego mam sie spodziewac. Czy któras z Was miała kiedys cc?

Do góry