reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a zwierzak

Zeberko, gdzie kupiłaś taką siatkę??

Ja też się zastanawiam jak to będzie z moim kocurkiem. On agresywny nie jest, ale jest bardzo żywiołowy i nieobliczalny;) Ja kupię też w razie co ten spray odstraszający i popsikam wcześniej okolice łóżeczka.

reklama
Zebrra, a gdzie kupiłaś ? Na jakiej zasadzie ona działa ? Czy da się z niej korzystać gdy dziecko jest w łóżeczku ?
Kupiłam na allegro. Wklejam fotki. Nie wyciągałam jej z opakowania, ale z tego co widzę, trzeba by było za każdym razem ją zdejmować, jeśli dzidziuś byłby w środku.

68415097.jpg

71655886.jpg

23590285.jpg

98002689.jpg

78097095.jpg

dziewczyny, super pomysł z ta siatką!!! tylko czy kot nie będzie próbował z góry skakać??? oglądałam kiedyś program, który prowadziła taka czarna Pani, Sumińska chyba się nazywa. I mówiła, że jeżeli chodzi o lizanie dzieci przez koty i psy to jest to bezpieczniejsze niż jak ktoś dziecko całuje - bo ślina zwierząt a szczególnie kota zawiera dużo substancji antybakteryjnych. Ja nie chcę nawet na jakiś czas po porodzie rozstawać się z moim kocurkiem, nie wyobrażam sobie tego:-(

Zebrra - dzięki za fotki. Faktycznie może to być mocno nieporęczne zakładać i zdejmować za każdym razem. A jak baldachim byłby założony to się po prostu nie da :-(
Silva - super futrzak !:happy:

sliczna kicia, wyciaga sie jak moja. U mnie niestety siatka pewnie by sie nie sprawdzila, bo moja cholera uwielbia sie wspinac i hustac na siatkach (z baldachimu mojej corki, ktory wisi pod sufitem zrobila sobie hustawke) i obawiam sie ze to moglo by ja prowokowac. Narazie jednak nie mam jeszcze kolyski ustawionej i nie wiem jak to bedzie.

reklama
Silva haha, doskonałe zdjęcia z tą kicią! Moja zdecywoanie bardziej lubi kłaść się NA laptopie. Wystarczy, że pójdę do toalety a Mietka spogląda na mnie głupio leżąc na klawiaturze i otwierając masę nowych okienek i opcji, o których istnieniu nie miałam pojęcia!

Do góry