mama05
prrrryy szaaaalona :))
czekOOladowa-o matko,co to Ci sie porobilo w tym cyklu...dobrze,ze Twoj facet byl w domu i zadzialaldaj znac co tam gin.jutro powie,a moze torbiela mialas i Ci pekl.trzymaj sie i napisz jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mialam laparoskopie m-ac po poronieniu i po zabiegu zalecaja odczekac tak 2 m-ce wiec jak masz isc to idz,odczekaj swoje i do dziela a w ogole to BIBINKA, MALGORZATA,CZEKOOLADOWA-zapraszam na watek mamy w 2011;-)mama05 dzięki za pocieszenie.ja też na kolejną dzidzię czekam tak mocno,jak na tą pierwszą!na inne wątki tez zagladam,ale pewnie zakotwiczę na tym wątku z mamami na 2011,bo raczej na 2010 się nie załapię;/.ehh,a mnie też wiek goni...lekarz coś mi mówił o laparoskopii i chcę jutro dokładnie się o to dowiedzieć.
czekoladowa współczuję takiego przeżycia,jak najszybciej idź do lekarza i daj znać
Małgorzata masz rację,trzeba sie trzymać razem,żeby nie zwariować
Moja druga krecha też była blada A póżniej ciemniała Co do objawów ja nie miałam zadnychCzasami zamiast spodziewanego okresu są plamienia. A co do testu nawet cieniutka kreska testowa mówi o ciąży. To zależy ile jest hormonu HCG w moczu. Owulacja tu nie ma nic do rzeczy bo ten hormon jest wytwarzany tylko w ciąży. Chyba ,ze bierzesz leki ,które go zawierają. Wtedy test może się pomylić. Test Quick Vue jest
czułym testem wiec o pomyłce nie powinno być mowy jeśli nie zażywa sie leków , o których wspomniałam.