reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Pandorka dokladnie nie rezygnujcie jeszcze .. wszystko sie moze zdarzyc w przeciagu 3 dni :) ... test za wczesnie wykonany jest bardzo "dolujacy" ... poczekajcie jeszcze troche i wtedy powtorzcie .. a poki co przytulajcie sie nadal na maxsa :) .. trzymam kciukaski :)

reklama
zrobiłam dzisiaj raniutko tescik
i niestety................1 krecha i to taka wyrazna ze az po oczach biło
za to drugiej ni cho#$ry nie dalo sie zauwazyc

juz mi troche przeszlo,ale rano ryczałam jak bóbr

a najgorsze ze @ nie ma dalej

Ze mna to bylo zupełnie dziwnie w zeszlym roku pisałam mature zawsze miałam regularne miesiaczki w kwietniu po miesziczce dostałam plamienia poszłam do lekarza kazała zrobic mi test ciazowy i nic jedna kreska, przpisała mi tabletki antykoncepcyjne ktorych na szczescie nie wykupiłam, nadszedl czas matur okres spozniał mi sie 12 dni myslalam ze to z powodu stresu ale w koncu zrobiłam test i 2 kreski okazało sie ze bylam w 2 misiacu ciazy

oj,to faktycznie nieźle :) ja się testowałam kilka dni temu po dwudniowym krwawieniu raczej miesiączkowym i jedna krecha jak nic. ale może w kolejnym cyklu...... ::)
pozdrawiam!

Mnie też wychodził sikaniec dwa razy w obecnej ciązy z obrzydliwą jedną krechą :mad: Jednak ja nauczona doświadczeniem poszłam na HCG - za pierwszym razme 17 mIU/ml, a za dwa dni 162 mIU/ml - a mimo to testy sikane nie wychodziły...
Więc nie trać nadzieji! A może skuś się na badanie z krwi...

Trzymam kciuki!

oj tak teściki to są różne ja pamietam przy 1 ciązy to w dniu @ jedna krecha 3 dni później 1 krecha a na nastepny dzień 2!!!

przy drugiej ciąży to w dniu @ dwa testy z 1 kkrechą a trzeci miała @!!!

a teraz to już w piatek czyli 25 dc 2 krechy choc ta druga nie za mocna ale jest!!!
hura :D

reklama
Do góry