reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

reklama
Nikittaa , witam cię serdecznie!!
ja byłam u gina w 28 dniu cyklu. i tez mi powiedział ze macica jest lekko rozpulchniona :). i widzisz? jutro kończymy 11 tygodni :)
na 100% lekarz potwierdzi ciaże badaniam ginekologicznym ręcznym najwczesniej 6 tydzień, czyli ze 2 tyg po spodziewanej @.
będzie dobrze, zobaczysz :) i fasolka będize dorodna :)
my staraliśmy sie 2,5 roku i udąło sie baardzo naturalnie ;)

Malaga widziałam twoje testy:-) tez tak chce!!
Teraz jestem pelna nadzieji:-)
Dziękuje Wam wszystkim dziewczyny za slowa otuchy :-)
Napisze we wtorek co wyszło na badaniu:-)

Witajcie :)
Jutro juz ide na USG! Strasznie sie boje :( Przez ostatnie dni bardzo sie nakręciłam :)
Mam straszny mętlik w głowie chyba do jutro wpadnę w ciążę urojoną;)
W piatek znów zrobiłam test i znów jedna krecha:-( przepłakałam całą noc:-(
Szkoda że mojego nie ma tu ze mną:(Zreszta na razie nic mu nie powiedziałam. Nie chciałam go poźniej rozczarowac!
Trzymajcie za mnie kciuki żeby było wszystko oki:)

nikita trzymaj sie i powtórz test zrób jakieś innej firmy ja tak miałam przy drugiej ciąży 2 wyszły negatywnei a trzeci miał 2 upragnione kreski!!!
Trzymam kciuki :laugh:

reklama
Rybko_24 :) Nie wiem czy przed jutrzejszym badaniem ma to sens :)!!!
Jutro o 13:30 badanie (USG dopochwowe)!!! Niewiem dlaczego ale jakos boje sie isc na nie ,chyba tylko dlatego że boje sie roczarowania! Przyjaciółka miała iść ze mna ale coś jej wypadlo :(
No nic chyba dzis pojde wczesniej spacZeby byc wypoczetym!!!
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny za slowa otuchy!!!
Jutro sie odezwę!!
Milego wieczorka i przyjemnych snów Wam życze:)

Do góry