No i teraz nie ma po prostuI co?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To nie czytaj, nie zapraszają Cię tu do dyskusji mądralińska@aniaslu błagam, bo już nie proszę, a błagam, o bana dla tego trolla. Jako osobie starającej się z niepowodzeniem, każdy post tego osobnika rozdziera mi duszę. Błagam, zrób coś z tym.
Bolilol
Fanka BB :)
musisz być bardzo samotnym osobnikiem, bo człowiekiem cię nie nazwę. Żal mi cię.To nie czytaj, nie zapraszają Cię tu do dyskusji mądralińska
Mi Ciebie również, za grosz nie masz empatii w sobie...musisz być bardzo samotnym osobnikiem, bo człowiekiem cię nie nazwę. Żal mi cię.
Zazuu
Mi Ciebie również, za grosz nie masz empatii w sobie...
Wez już wyjdź bo jesteś obrzydliwa
Sok z żuka
Wiem w czym jest problem, po prostu poza zaburzeniami hormonalnymi masz jeszcze inne zaburzenia. Masz di cholery rozjebana gospodarkę i chcesz być w ciąży od palca który nawet nie był brudny. Dziewczyno czy kim tam jesteś, plujesz w twarz kobietom które latami się starają o dziecko, które grube tysiące wydają na leczenie czy in vitro. To już nie jest śmieszne. Nie dość że problem z hormonami to jeszcze bierzesz źle luteine.
Bolilol
ty lepiej bździągwa nie wyskakuj z empatią, bo dla ciebie to ewidentnie słowo obce jest.Mi Ciebie również, za grosz nie masz empatii w sobie...
Bolilol
@aniaslu wiem, że się nie roztroisz, ale czy jest może jakaś możliwość nadania uprawnień banowania ewidentnych trolli jakimś moderatorom (lista do wołania by się przydała), by zaangażowani użytkownicy forum nie zastanowiali się nad rzuceniem tego wszystkiego przez idiotów tu się okazyjnie pojawiających?
reklama
Ale kontakt był ze sperma, warunkiem zapłodnienia nie jest pełny stosunekWiem w czym jest problem, po prostu poza zaburzeniami hormonalnymi masz jeszcze inne zaburzenia. Masz di cholery rozjebana gospodarkę i chcesz być w ciąży od palca który nawet nie był brudny. Dziewczyno czy kim tam jesteś, plujesz w twarz kobietom które latami się starają o dziecko, które grube tysiące wydają na leczenie czy in vitro. To już nie jest śmieszne. Nie dość że problem z hormonami to jeszcze bierzesz źle luteine.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.