Witam proszę tylko bez złośliwości, jestem w 29 dniu cyklu, do miesiączki zostały 3 dni. Jedyny kontakt seksualny był 6 dnia cyklu (dzień po okresie) ocierał penisem o moje piersi, nie miał wtedy wytrysku jedynie preejakulat. W późniejszym czasie wystąpił wytrysk, którego kilka kropel skapnęło na moje udo (byłam w spodniach i bieliźnie). Poszłam się wykąpać po 15 minutach. Woda z piersi, o które wcześniej ocierał penisem spływała w dół na moje wargi sromowe. Czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia? Od 19 dnia cyklu bolały mnie piersi. Przestały 2 dni temu. Wczoraj wieczorem zauważyłam u siebie różowe plamienie, przez co myślałam, że to miesiączka. Rano plamienie wciąż się utrzymywało, potem przestało. Aktualnie mam bardzo żółty śluz. Strasznie się denerwuję. Czy mogę być w ciąży?
reklama
Rozwiązanie
Świetnie cieszę się, że jesteś już spokojniejsza to teraz na spokojnie podejdź do tych tematów i z rozsądkiem powodzenia!
eMa87
Fanka BB :)
No zawsze jak czytam takie glupoty to mysle sobie: ok mlodziutka, ale potem myśle: nie zabieraj sie za seks (i inne tego typu zabawy) jak masz pstro w glowie! No niestety, to dotyczy wszystkiego w zyciu: nie zabieraj sie za cos o czym nie mam pojecia.Dziewczyna mlodziutka jest, nieuswiadomiona... Ja tutaj często czytam takie wpisy doroslych kobiet wmawiajacych sobie ciążę, to jest dopiero żenada.
reklama
eMa87
tak ja napisałaś na to też NIE JESTEŚ GOTOWA!Nie było żadnego stosunku. Panicznie boję się ciąży, dlatego pozwoliłam sobie jedynie na pieszczoty, ale jak widać nawet na to nie jestem gotowa i panikuję.
CzarnaMadzia
Moderatorka
Każdy tak mówi...A i pisze ze jest w Liceum to nie jest taka mlodziutka znowu. Ja w tym wieku nie byłam taka glupia.
Zapomniał wół jak cieleciem byl.
Tyle w temacie.
sylwiawalerianczyk
Zaangażowana w BB
No właśnie młoda i niedoświadczona ma prawo pytać. Oczekuje od doświadczonych właśnie odpowiedzi.
Przecież nie od razu my też wszystko wiedziałyśmy.
Przecież nie od razu my też wszystko wiedziałyśmy.
eMa87
Nie wybacz ale nie. Az tak to nieKażdy tak mówi...
Zapomniał wół jak cieleciem byl.
Tyle w temacie.
G
goszczaca
Gość
Oj @eMa87 każda z nas jako nastolatka coś odwalila, czy w mniejszym stopniu czy większym, to tylko od nas zależało jakie miałyśmy podejście do tego już nie ma co się bulwersowac tylko spokój nas uratujeNie wybacz ale nie. Az tak to nie
eMa87
Może. Ale to tak jakbym w LO wierzyła ze to Mikołaj przynosi prezentyOj @eMa87 każda z nas jako nastolatka coś odwalila, czy w mniejszym stopniu czy większym, to tylko od nas zależało jakie miałyśmy podejście do tego już nie ma co się bulwersowac tylko spokój nas uratuje
Dziewczyny... Wczoraj ok 15 zauważyłam u siebie czerwony śluz. Strasznie się ucieszyłam, że to okres. Brzuch bolał, ze mnie stres zszedł i myślałam, że do wieczora sie rozkręci. Jednak nic z tego. Brzuch przestał boleć a śluz jak był tak jest. Nic się nie rozkręciło. Brzuch przestał boleć..
Ja już nie wiem co myśleć, nigdy tak nie panikowałam.
reklama
G
goszczaca
Gość
Stres Ci blokuje. Spokojnie, nie było współżycia nie ma zaplodnieniaDziewczyny... Wczoraj ok 15 zauważyłam u siebie czerwony śluz. Strasznie się ucieszyłam, że to okres. Brzuch bolał, ze mnie stres zszedł i myślałam, że do wieczora sie rozkręci. Jednak nic z tego. Brzuch przestał boleć a śluz jak był tak jest. Nic się nie rozkręciło. Brzuch przestał boleć..