A co nie wolno??? Lizi dupyczy mi się wydaje, czy to kolejny wątek na którym się udziela?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zazuu
Fanka BB :)
czy mi się wydaje, czy to kolejny wątek na którym się udziela?
Chyba trzeci i dalej nie wiemy w jaki otwór poleciała ta sperma i czy gacie ze spandexu. Tyle pytań tak malo odpowiedzi
Zazuu
A co nie wolno??? Lizi dupy
Od lizania dziwnych otworów i gmerania brudnymi paluchami to Ty tu jesteś od kilku dni specjalistka
93kora
Jak to? a nie chłopak brudas ?Od lizania dziwnych otworów i gmerania brudnymi paluchami to Ty tu jesteś od kilku dni specjalistka
Zazuu
Jak to? a nie chłopak brudas ?
Myślę, że tu jest klasyczny przykład "trafił swój na swego".
Jak oni 2 tygodnie tej spermy nie znaleźli to sobie wyobraz jak sterylnie musi być w tej sypialni
93kora
nie wierzę . Współczuje rodzicom, rodzinom i sąsiadomMyślę, że tu jest klasyczny przykład "trafił swój na swego".
Jak oni 2 tygodnie tej spermy nie znaleźli to sobie wyobraz jak sterylnie musi być w tej sypialni
Może Twój jest brudasemJak to? a nie chłopak brudas ?
93kora
Ciężko mi sobie przypomnieć, żebym kiedykolwiek miała taką sytuację jak Ty. Mój systematycznie rączki grzecznie myje po każdym wyjściu z toalety, ogólnie mega zadbany facet . A też się nie raz bawiliśmy i nigdy mi nic nie dolegało, tak jak Tobie grzybica macicy level hardMoże Twój jest brudasem
Nawet jak mam tą grzybicę to uwierz może opóźnić okres ale nie zatrzymaćCiężko mi sobie przypomnieć, żebym kiedykolwiek miała taką sytuację jak Ty. Mój systematycznie rączki grzecznie myje po każdym wyjściu z toalety, ogólnie mega zadbany facet . A też się nie raz bawiliśmy i nigdy mi nic nie dolegało, tak jak Tobie grzybica macicy level hard
reklama
slomka1
dokładnie lasce się raczej nudzi. albo chora psychicznie i ma urojenia, że jest w ciąży, skoro tak twardo stoi przy swoim. ma infekcję intymna i tyle, mam nadzieję, że zostanie zablokowana. współczuję kobietom, które wydają tyle kasy na in vitro itd, tyle lat poświęcają, a nie wiedzą, że mogą zajść od palca.Chyba trzeci i dalej nie wiemy w jaki otwór poleciała ta sperma i czy gacie ze spandexu. Tyle pytań tak malo odpowiedzi
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.