reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża a petting? Zwariowałam?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To nie czytaj i nie odpisuj, pomiń po prostu, nie komentuj,, troll to ty jesteś i tu zawsze mądre pytania zadajesz?? Wątpię,, poblokujcie wszystkich co napiszą nie tak, przecież grupa jest tylko dla wybranych co widać

Typiara, która w przerwie od matur postanowiła sobie poużywać na forum dla kobiet, w różnych naprawdę trudnych sytuacjach, nie jest w stanie mnie obrazić.
Jesteś najgorszym i najsmutniejszym typem trolla. Nudnym i smutnym.
Czas chyba pogadać z mamą

reklama
Typiara, która w przerwie od matur postanowiła sobie poużywać na forum dla kobiet, w różnych naprawdę trudnych sytuacjach, nie jest w stanie mnie obrazić.
Jesteś najgorszym i najsmutniejszym typem trolla. Nudnym i smutnym.
Czas chyba pogadać z mamą
Zapraszałam Cię tutaj żebyś komentowała ten wpis??? Niee.. Więc idź ty trollu sobie stąd, nie bądź taka mądra....

Skończ, po luteinie zawsze okres powinien wystąpić, po to chyba dają gin. Jak ktoś ma zaburzenia hormonalne
A nie możesz ruszyć dupy na betę, skoro nikomu tu nie wierzysz? Idź, wydaj kasę niepotrzebnie, niech Ci wbiją igłę, zobaczysz negatywny wynik na własne oczy. Czego więcej Ci trzeba?

I nie, Twók strach przed ewentualną ciążą niczego nie zmienia. Serio wolisz panikować na forum, zamiast się ogarnąć? Może więcej nie tykaj żadną częścią ciała penisa Twojego partnera, skoro nie umiesz podjąć odpowiedzialności za swoje działania?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry