A ty dalej taka nie miła?? Przecież po to jest forum, ludzie kochani...a Ty dalej swoje?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
wszyscy tutaj Ci mowia że nie możesz być w ciąży? Tłumaczenie Ci setny raz, że nie ma szans. Najcierpliwszy człowiek by nie wytrzymał. Czego nie rozumiesz?A ty dalej taka nie miła?? Przecież po to jest forum, ludzie kochani...
Tego nie rozumiem, że po luteinie zawsze miałam okres, teraz 7 dzień i nie ma, mam jakieś dziwne zawroty głowy, bolące sutki ale okresu nie mawszyscy tutaj Ci mowia że nie możesz być w ciąży? Tłumaczenie Ci setny raz, że nie ma szans. Najcierpliwszy człowiek by nie wytrzymał. Czego nie rozumiesz?
Sok z żuka
Fanka BB :)
źle bierzesz luteine, a objawy są spowodowane hormonami, a nie ciąża. W twoim przypadku nie ma szans na ciążę!Tego nie rozumiem, że po luteinie zawsze miałam okres, teraz 7 dzień i nie ma, mam jakieś dziwne zawroty głowy, bolące sutki ale okresu nie ma
A skąd ten pomysł, że forum istnieje po to, aby zadawać głupie pytania?A ty dalej taka nie miła?? Przecież po to jest forum, ludzie kochani...
To są głupie pytania?? Kurde kobiety, każda by się martwiła jakby dostała takiego plamienia... Co prawda implantacja podobno występuje bliżej spodziewanej miesiączki czyli 21 dnia cyklu ja dostałam na 15dzien nie spodziewałam się tego dnia miesiączki, poza tym teraz po luteinie brak jej, no trafi mnie, piersi bolą, podbrzusze tez, suchość pochwy ale nie ma jej i jużA skąd ten pomysł, że forum istnieje po to, aby zadawać głupie pytania?
No nie, gdy mnie coś martwi z tematów zdrowotnych, to udaję się do odpowiedniego lekarza. Nie wpadłabym na to, żeby leczyć się przez internet.To są głupie pytania?? Kurde kobiety, każda by się martwiła jakby dostała takiego plamienia... Co prawda implantacja podobno występuje bliżej spodziewanej miesiączki czyli 21 dnia cyklu ja dostałam na 15dzien nie spodziewałam się tego dnia miesiączki, poza tym teraz po luteinie brak jej, no trafi mnie, piersi bolą, podbrzusze tez, suchość pochwy ale nie ma jej i już
To nie czytaj i nie odpisuj, pomiń po prostu, nie komentuj,, troll to ty jesteś i tu zawsze mądre pytania zadajesz?? Wątpię,, poblokujcie wszystkich co napiszą nie tak, przecież grupa jest tylko dla wybranych co widać@aniaslu jest szansa zablokować tego trolla. To bywa zabawne, ale aktualnie jest juz po prostu obrzydliwie głupie. Ileż można
reklama
angeliskax
Moderator
Grupa nie jest dla wybranych. Nie pieprz głupot. Po prostu Ty jesteś coraz bardziej żałosna, bo nie dociera do Ciebie że ciąża jest z pełnego seksu. A co najlepsze, że nie każdy pełny stosunek gwarantuje ciążę.To nie czytaj i nie odpisuj, pomiń po prostu, nie komentuj,, troll to ty jesteś i tu zawsze mądre pytania zadajesz?? Wątpię,, poblokujcie wszystkich co napiszą nie tak, przecież grupa jest tylko dla wybranych co widać
Odpuść sobie. Daj spokój już temu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.