reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kołatanie serca, arytmia?

Witam sie ponownie
Jesli chodzi o isoptin to biore go 0.5 tabletki na dzien i po dwoch godzinach od wziecia kontroluje cisnienie poniewaz mam dosc niskie . Jesli po tygodniu wszystko bedzie ok i cisnienie nie bedzie spadac to bede brac 0.5 dwa razy dziennie
Czytalam wlasnie ze bierzesz duze ilosci magnezu ja biore 2 tabletki dziennie rano i na wieczor
A jesli chodzi o klinikie Religi to wierz mi wcale bys nie chciala tam byc to sa postawione baraki blaszane duchota i smrod pelno ludzi i korytarze szerokosci 80 cm MAKABRA Szpital moze jest super ale poradnie to porazka
Trzymaj sie cieplutko a jak bedziesz chciala pogadac to napisz na priv to mozeemy na gg pisac
Pozdrawiam ciebie i maluszka:-)

reklama
I jak tam dziewczyny sie czujecie? Ja przez ostatni weekend i wczoraj rewelacyjnie, a dzisaj znowu jakieś czarne myśli......................

Niestety kolejny holter wykazał 11 000 skurczy:( ależ sie spłakałam) dokładne wyniki zobaczę we wtorek- póki co mam zacząć brać isoptin. Tak się boję, żeby nie zaszkodził on maleństwu......

Poza tym coraz czarniej widze tą sytuację-tak wierzyłam w ten magnez..........a to chyba nie tylko jego braki powodują u mnie to cholerstwo...boje się coraz bardziej...
Kolejne załamanie..................

Ej slonko co to za pesymizm!!!!! nie wolno tak !!! musisz dla maluszka byc dzielna! :) no juz glowka do gory! i nie krakac mi tu na spokojnie porozmawiaj z lekarze co on o tym wszystkim mysli!?!?!?! piszesz ze 11 000 skurczy w sesie ponad norme czy złych .... bo mi tak tego nie rozpisali nie bardzo wiem o co chodzi!?

Popieram Eve co to za pesymizm ??:no:
Ja wlasnie chodze ze swoim holterem i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Jesli chodzi o ISOPTIM to ja tez go biore i jest dobrze dzis nawet bylam u swojej internistki zeby sie zapytac o wplyw na dzidziusia i mnie uspokoila ze wszystko jest w porzadku ze nie zaszkodze dzidziusiowi Tak ze sopkojnie nic zlego sie nie stanie Pomysl sobie ze sa ciezarne ktore choruja na jakies przewlekle choroby i biora bardzo duzo lekow i rodza zdrowe dzieci
Kochana Suzou wszystko bedzie dobrze pozdrawiam cie bardzo goraco:-)

11 900 dokładnie czyli w zasadzie 12 000 uderzeń ponad normę:(

ja biorę 3 tabletki dziennie isoptinu 40 co 8 godzin- od wczoraj wydaje mi się ,ze mała coraz mniej się rusza....biorę kartke i liczę:)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy....

Daj zanć od razu jak będzies zmiała wyniki holtera:)

Witam
Ja mam w srode wizyte u kardiologa w Zabrzu zobaczymy co mi powie
Powiem ci ze ja tez czuje ze moje dzieciatko sie mniej rusza od kad biore te tabletki Jutro mam wizyte u ginekologa wiec go popytam
Trzymaj sie cieplo i uwazaj na siebie
Pzodrawiam

Daj koniecznie znać co Ci powiedziął i jak wynik holtera. Dzisiaj miałam koszmarny dzień- cały przepłakalam:(

Ty się chyba lepiej trzymasz ode mnie....i dobrze

Acha- a czujesz poprawe po isoptinie, bo ja 3 dni biore i nie czuję- a nawet jakby te pauzy były dłuższe niż wcześniej......a ja mam większa dawkę niz ty....A ty masz holteraz przy isoptinie?

reklama
Witam
Oczywiscie ze dam znac
Tak masz racje bralam isoptin i mialam holter ale ta lekarka tak mi kazala bo chciala zobaczyc czy ten lek zadzila w takich dawkach i czy badanie to wykarze
Powiwm ci ze nie czuje zbytniej poprawy po tych lekarstwach
Ja jakos w dzien nie odczuwam tych surczow najgorzej jest jak sie poloze albo odpczywam wtedy czuje serce nawet na plecach :-)
W srode mam wizyte wiec dam szybko znac co u mnie
POozdrawiam

Do góry