reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kołatanie serca, arytmia?

Dziękuje dziewczyny!!!!

Mała 4 kg, 60 cm, nie miałą żółtaczki, w szpitalu juz zaczeła przybierac na wadze ci ponoć nietypowe, pomimo cesarki pokarmu mam w brud, ale dwa dni to była walka o pokarm, a teraz mam nawał;)

reklama
A wczoraj wieczorem puls 50- nawet nie wiecie jak się dennewuję echo mam dopiero we wtrorek- boję się...nie wiem czy taki puls tydzień po porodzie je:-(st normalny

to dużą masz córcię - gratuluję :-D

tętno troszkę niskie, ale jeśli nie masz innych objawów to chyba nic złego, jakie miałaś wtedy ciśnienie? i czy to tylko raz wystąpiło?

ja ostatnio miałam 101 po "wielkim wysiłku" czyli położeniu się do łóżka...
już mam dość ciąży i chciałabym żeby była połowa lipca, to już mogłabym się rozpakowywać ;-)

Suzou WIELKIE GRATULACJE!!!! alez ty ma duzą córcie! :-):-):-) tym pulsem bym sie tak nie martwila ja mam teraz bardzo czesto ok 50! a bole w klatce z przodu i z tylu to najprawdopodobniej bole nerwowe! ;-)bedzie dobrze! teraz masz glowe zaprzątnieta córeczka wiec bedziesz mniej myslala o serduchu i na zdrowie ci to wyjdzie! :sorry:

suzou :-D widzisz, zobaczysz jeszcze wrócisz do formy i zapomnisz o koszmarze jaki przeszłaś ;-)
teraz ciesz się córeczką i wracaj do formy

ja się dziś wzięłam za porządki, trzeba gdzieś wepchnąć łóżeczko, wczoraj uświadomiłam sobie że lada moment i też już będę miała synka ze sobą :-D

Dziewczyny co nic nie piszecie:(Ja nadal powloli dochodze do siebie:( dzsiaj puls mi spadł najniżej do 57, oby wieczorem się ie obnizył za to ciśnienie nadal wariuje dosłownie od 90/50 do 144/104- sch- może za mało piję.....poza tym wiem,że te skurczbyki sa również- oby tylko z dnia na dzień mniej. Dzisiaj miałam doła i sobie troche popłakałam bo nadal również ciezko oddcyhać jak chodze, wogóle tak osłbiona jestem................kiedy wkoncu dojde do siebie? juz 2 tyg minęły.......

a jednak spadło do 53 i ciśnienie też niskie - czuje sie beznadziejnie- głowa mnie boli.....a Ty EVe jak sie czujesz przytętnie 50?

Lenka- mam nadzieję,że Ty juz z maleństwem dlatego nic nie piszesz")

reklama
Skrabie przestan mierzyc cisnienie i tetno odposc sobie! chyba ze faktycznie cos zacznie sie dziac! ja teraz w ogole nie mierze bo jak zobacze jakies odchylenia to zaraz sie nakrecam!
dzisiaj co prawda czuje sie fatalnie .... :dry: pogoda barowa bardzo zle na mnie wplywa a ze ostatnie 2 nocki zarwalam bo bylam na weselu potem odsypialam do 11ej to wieczorkiem zasnac nie moglam ... i teraz mnie w pracy cala telepie :dry:odliczam normalnie min do wyjscia :-( ten lęk mnie kiedys wykonczy psychicznie ... auć ale mnie zapieklo w sreduchu :baffled: bardzo nieprzyjemne
a ty Suzou opowiadaj jak coreczka??? :sorry2:
moje staranka trwaja dalej za 1 razem nie wyszlo teraz 2 podejsice :sorry2:

Do góry