reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża a kołatanie serca, arytmia?

Dziękuje dziewczyny!!!!

Mała 4 kg, 60 cm, nie miałą żółtaczki, w szpitalu juz zaczeła przybierac na wadze ci ponoć nietypowe, pomimo cesarki pokarmu mam w brud, ale dwa dni to była walka o pokarm, a teraz mam nawał;)

reklama
A wczoraj wieczorem puls 50- nawet nie wiecie jak się dennewuję echo mam dopiero we wtrorek- boję się...nie wiem czy taki puls tydzień po porodzie je:-(st normalny

to dużą masz córcię - gratuluję :-D

tętno troszkę niskie, ale jeśli nie masz innych objawów to chyba nic złego, jakie miałaś wtedy ciśnienie? i czy to tylko raz wystąpiło?

ja ostatnio miałam 101 po "wielkim wysiłku" czyli położeniu się do łóżka...
już mam dość ciąży i chciałabym żeby była połowa lipca, to już mogłabym się rozpakowywać ;-)

Suzou WIELKIE GRATULACJE!!!! alez ty ma duzą córcie! :-):-):-) tym pulsem bym sie tak nie martwila ja mam teraz bardzo czesto ok 50! a bole w klatce z przodu i z tylu to najprawdopodobniej bole nerwowe! ;-)bedzie dobrze! teraz masz glowe zaprzątnieta córeczka wiec bedziesz mniej myslala o serduchu i na zdrowie ci to wyjdzie! :sorry:

suzou :-D widzisz, zobaczysz jeszcze wrócisz do formy i zapomnisz o koszmarze jaki przeszłaś ;-)
teraz ciesz się córeczką i wracaj do formy

ja się dziś wzięłam za porządki, trzeba gdzieś wepchnąć łóżeczko, wczoraj uświadomiłam sobie że lada moment i też już będę miała synka ze sobą :-D

Dziewczyny co nic nie piszecie:(Ja nadal powloli dochodze do siebie:( dzsiaj puls mi spadł najniżej do 57, oby wieczorem się ie obnizył za to ciśnienie nadal wariuje dosłownie od 90/50 do 144/104- sch- może za mało piję.....poza tym wiem,że te skurczbyki sa również- oby tylko z dnia na dzień mniej. Dzisiaj miałam doła i sobie troche popłakałam bo nadal również ciezko oddcyhać jak chodze, wogóle tak osłbiona jestem................kiedy wkoncu dojde do siebie? juz 2 tyg minęły.......

a jednak spadło do 53 i ciśnienie też niskie - czuje sie beznadziejnie- głowa mnie boli.....a Ty EVe jak sie czujesz przytętnie 50?

Lenka- mam nadzieję,że Ty juz z maleństwem dlatego nic nie piszesz")

reklama
Skrabie przestan mierzyc cisnienie i tetno odposc sobie! chyba ze faktycznie cos zacznie sie dziac! ja teraz w ogole nie mierze bo jak zobacze jakies odchylenia to zaraz sie nakrecam!
dzisiaj co prawda czuje sie fatalnie .... :dry: pogoda barowa bardzo zle na mnie wplywa a ze ostatnie 2 nocki zarwalam bo bylam na weselu potem odsypialam do 11ej to wieczorkiem zasnac nie moglam ... i teraz mnie w pracy cala telepie :dry:odliczam normalnie min do wyjscia :-( ten lęk mnie kiedys wykonczy psychicznie ... auć ale mnie zapieklo w sreduchu :baffled: bardzo nieprzyjemne
a ty Suzou opowiadaj jak coreczka??? :sorry2:
moje staranka trwaja dalej za 1 razem nie wyszlo teraz 2 podejsice :sorry2:

Do góry