reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża a kołatanie serca, arytmia?

rozwarcie na dwa luźne palce to lekko licząc 2 cm
sprawdź może wpisała ci w kartę ciąży
trzymam kciuki za to, żebyś już urodziła, żeby wszystko dobrze poszło
pozdrawiam

reklama
2 lużne palce - tak powiedziła, nic nie napisała w karcie:(

Ja własnie wróciłam z ug- mała wązy 3 800, i jesli ine urodzę do soboty o 16 w niedzilę mam się stawić....boje się okropnie tego wywoływanego porodu.....ach....

Ja własnie wróciłam z ug- mała wązy 3 800, i jesli ine urodzę do soboty o 16 w niedzilę mam się stawić....boje się okropnie tego wywoływanego porodu.....ach....
Niunka nie boj sie !!! podejdz do tego jak do kolejnego etapu! :sorry: będzie dobrze!!!! dasz radę!!!! pomysl ze przecież to przez poród musisz przejsc zeby wziąć w ramiona swoje wyczekane maleństwo!! ;-)

Suzou, będzie dobrze, dziecko ma wspaniałą wage! i tego Ci już teraz gratuluje :tak:, a jeśli chodzi o wywoływanie, to jest tak jakbyś dostała nagle skurcze. Sądze że nie ma się czego bać i jak słusznie napisała fioletowa, podejdź do tego jak do następnego etapu, a z tego co piszesz o szyjce- to rozwarcie na dwa palce, to znaczy że poród się już zaczyna, każde rozwarcie to początek. Mocno trzymam jednak kciuki bys urodziła już dziś i byś i Ty i Maleńka |Lilianka były zdrowe i szczęśliwe.

suozu no to już za chwilę :-D trzymam kciuki mocno zaciśnięte

u mnie po badaniu usg, ledwo się wdrapałam na kozetkę aż się zsapałam, ale w badaniu wszystko ok, tzn. o dziwo ciąża w ogóle nie wpłynęła na moje serducho, więc nie mam żadnych przeciwwskazań do sn

Boje sie dziewczyny, jeszcze poczytałam w necie, że sn moze pogorszyc te zaburzenia...a mi jeszcze na echo serca w tym tyg wyszło ,że mam małą niedomykalność 3 zastawek- czego wczęsniej na poprzednich 3 echo nikt nie stwierdził- kurczę czy to normlane w ciąży, serce mi si epowiększyło za stawki niedomykaja, arytmia, ajka sn zaszkodzi mojemu sercu.

Filotowa a miaąłs robione rcho na jakim sprzęcie? Sece Ci sie anwet troche nie powięskzyło w ciąży?

Boje sie dziewczyny, jeszcze poczytałam w necie, że sn moze pogorszyc te zaburzenia...

no!!! I PO CO CZYTASZ W NECIE? przed porodem prosze się wyluzować! i nie myśleć o pogorszeniu sytuacji, tylko o dziecku do urodzenia i o tym że ono potrzebuje uśmiechniętej mamy. No swoje pokrzyczałam, młody przed chwilą obrócił się z pleców na brzuch :) Suzou na serio pisze, nie zamartwiaj się na zapas, zobaczysz ze bedzie dobrze. pozdrawiam i cały czas bardzo mocno trzymam kciuki za Twój poród.

reklama
Do góry