Ainhoa
Mama Zuzi
Nie usuwali mi jeszcze, bo chcieloi zaświadczenie, umówiłam się po raz drugi, ale tym razem nie wspomniałam o arytmii (notabene nawet nie stwierdzonej przez kardiologa), ale niestety pamiętali. Mój argument był taki, że pierwszy wolny termin do kardiologa był na czerwiec, więc zapisały mnie na przyszły tydzień na piątek. Niestety muszę już iść, bo ten ząb boli i krwawi, a w czerwcu po wizycie u kardiologa już będę w 3 trymestrze, więc będzie za późno.
A teraz zauważyłam, że Ty jesteś w 3 trymestrze,czytałam na forum, że nie polecają wyrywania w 3 trymestrze, bo można przyspieszyć akcje porodową, ale jak trzeba to trzeba
Środków przeciwbólowych w ogóle nie biorę mimo iż wiem, że będzie bolało, ale znieczulenie wezmę tyle ile da kobiecie w ciąży - bezpieczną dawkę
A teraz zauważyłam, że Ty jesteś w 3 trymestrze,czytałam na forum, że nie polecają wyrywania w 3 trymestrze, bo można przyspieszyć akcje porodową, ale jak trzeba to trzeba
Środków przeciwbólowych w ogóle nie biorę mimo iż wiem, że będzie bolało, ale znieczulenie wezmę tyle ile da kobiecie w ciąży - bezpieczną dawkę