reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża 35+

Dziś coś mi poleciało tak jednorazowo...niewiem czy to śluz w większej ilości czy jednak coś innego i trochę się wystraszyłam,a jak zadzwoniłam do lekarza to usłyszałam że jest niedostępny bo ma urlop cholera....
Do szpitala wolałabym nie jechać bo tam kupę godzin będę siedziala na sor-ze a i tak nic się nie dowiem znając życie...już się to nie powtórzylo
A moze to mocz był? Chociaz pewnie zapach bys poznała...slyszalam ze popuszczanie się zdarza 🙈Ja mam malutkie ilości tego śluzu zawsze i takie jasne ze tez czasami sie zastanawiam czy to mocz po sikaniu czy śluz.
A pijesz sok żurawinowy? Ja pije tak profilaktycznie moze uda się zapobiec tym róznym zakażeniom tam na dole, bo czytałam że w cukrzycy ciążowej tym bardziej mogą się pojawiać

reklama
To dobrze a jeszcze spytam czy któraś z was wie jak wyglądają sączące się wody?
Hej. Dzis cały dzień spędziłam czytając o sączeniu wód. Bo mam wlasnie takie... Z tym ze zaczelo sie jak mialam pelny pęcherz i nie dobieglam do wc tylko popuściłam. Niestety wygląda na to ze zaczynam miec problem... Z tego co wyczytałam najłatwiej rozróżnic to w ten sposób ze sączenie wód nasila sie jak lezysz a u mnie popuszcza jak siedze lub ide. Jesli to było jednorazowe to raczej nie masz powodu do obaw. W razie czego są podobno w aptece takie testy. Ja na wszelki wypadek jutro kupię

Hej. Dzis cały dzień spędziłam czytając o sączeniu wód. Bo mam wlasnie takie... Z tym ze zaczelo sie jak mialam pelny pęcherz i nie dobieglam do wc tylko popuściłam. Niestety wygląda na to ze zaczynam miec problem... Z tego co wyczytałam najłatwiej rozróżnic to w ten sposób ze sączenie wód nasila sie jak lezysz a u mnie popuszcza jak siedze lub ide. Jesli to było jednorazowe to raczej nie masz powodu do obaw. W razie czego są podobno w aptece takie testy. Ja na wszelki wypadek jutro kupię
Dziewczyny zaczęłam żałować że nie jestem położną albo ginekolog, wtedy nie byloby tylu obaw bo wiedzialabym co się ze mną dzieje i czym sie martwic a czym nie 🙈 a widzę, że im ciąża późniejsza tym więcej tych powodów do niepokoju się pojawia.q..

Dziewczyny zaczęłam żałować że nie jestem położną albo ginekolog, wtedy nie byloby tylu obaw bo wiedzialabym co się ze mną dzieje i czym sie martwic a czym nie 🙈 a widzę, że im ciąża późniejsza tym więcej tych powodów do niepokoju się pojawia.q..
Albo my sobie przybieramy do głowy. Jak siostre zapytalam (ma dwojke dzieci) to oczy wystawila ze co sobie wynajduje 🤣

Albo my sobie przybieramy do głowy. Jak siostre zapytalam (ma dwojke dzieci) to oczy wystawila ze co sobie wynajduje 🤣
Może tak być 😉 a może to tez zależy od charakteru...no a w moim przypadku to pierwsza ciąża i dlatego wszystko jest dla mnie nowe a nie do końca jeszcze wiem czy normalne. A w sumie to jednak każda ciąża jest inna więc nawet jesli kolejna dla kobiety to moze sie zawsze pojawic cos nowego...

Ja w każdym razie kolejnej ciąży nie planuję więc pewnie się nie przekonam o tym na własnym przykładzie🤷🏼‍♀️

reklama

Ja właśnie w drodze do toalety to miałam.... podejrzewam że moczu nie otrzymałam jednak bo w nocy mi się nic nie wylewa

Do góry