Kingolinka
Fanka BB :)
a to to tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam jkedna paczke takich malunichA ja mam pytanie odnosnie pieluszek. Jakie sie na sam poczatke kupuje? Te naj naj mniejsze?? Sa takie z Pampers Premium Care 2-5 kg to te byłyby dobre???
Cześć jestem tutaj nowa chciałabym się dowiedzieć czy, któraś z was miała do czynienia ze sklepem internetowym szafa bobasa?
Dziękuję:-)
Wlasnie o to chodzi ze tez kaze zawsze, mama sprawdzila, i nawet pytalam czy oba so rozowe na co mama odpowiedziala ze TAK Na domiar zlego wywalila mi paragon, i teraz sprzedawca mowi ze wymieni, ale koszta wysylki ponosi tylko z polski, bo tam slal no i oczywiscie mam miec paragon, a moja mama jest zakrecona ze hej .
Byłam dzisiaj na oddziale popytać co potrzebuję ze sobą wziąć i okazało się, że wszystko jest totalnie inaczej niż tam, gdzie za pierwszym razem rodziłam Muszę mieć swoje ciuszki i rożek dla dziecka, a nawet pieluchy tetrowe. Czyli tetrowych będę musiała jeszcze dokupić Poza tym muszę sama sobie kupić wenflon i oklejkę na wenflon
icarium - i przyprowadzić własnego anestezjologa do porodu ;-)
icarium a co to za szpital w którym będziesz rodziła??? U mnie na pewno trzeba mieć własną zastawę, własne napoje i najlepiej śniadania i kolacje bo jedna bułka mini kostka masła i plasterek czegoś to mało jak dla mnie. Najbardziej mnie zadziwia, że dadzą np. bułkę albo 3 kromki chleba i tylko jeden plasterek szynki albo sera. No i w niedziele obowiązkowo jajko. . Poza tym rożki pieluszki i ubranka są szpitalne i nie pozwalają używać własnych !!!
szał zakupowy trwa
ja wczoraj kupiłam wszystko do pielęgnacji maluszka, kosmetyki itd itp
A ja mam pytanie odnosnie pieluszek. Jakie sie na sam poczatke kupuje? Te naj naj mniejsze?? Sa takie z Pampers Premium Care 2-5 kg to te byłyby dobre???
co myslicie ktore lepsze bambino czy nivea?
A, kosmetyki też każą przynieść, a mleko ostatnio kazali dopiero 'po fakcie', teraz nie wiem. Poza tym ta lista co się dostaje przed przyjęciem to pikuś, zazwyczaj jak się już leży, to coś tam zawsze jeszcze wymyślą ;-)
I jeszcze mi się przypomniało, że muszę wziąć swój termometr, na ale to i tak wolę swoje ;-)
A ja mam pytanie odnosnie pieluszek. Jakie sie na sam poczatke kupuje? Te naj naj mniejsze?? Sa takie z Pampers Premium Care 2-5 kg to te byłyby dobre???
ja kupilam jkedna paczke takich malunich
jak sie dziecie urodzi nie za duze to sie dokupi, ale bez sensu kupowac 3 paczki np, bo mozna wogole nie zalozyc
a ja mam pytanie odnosnie kmetykow bambino
znalazlam stornke gdzie w uk takowe sprzedaja, czy one sa dobre dla dzieciaczkow???
kurde u nas wszedzie tylko johnson a ja go nie chce przez to ze czesto uczula
a Nivea Baby tez jest , co myslicie ktore lepsze bambino czy nivea?
Chyba mam złe wyobrazenia. Dzięki dziewczyny za wyprostowanie i przywołanie do pionu ;-)