reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kasia
właśnie dlatego oprócz wagi zwracam uwagę na wymiary i inne sprawy. A wolałabym jednak wozić jak najdłużej w gondoli, bo zimy teraz są długie. Na wiosnę to wiadomo, każda przejdzie na spacerówkę

reklama
- no więc stanęło na tym, że kupię podgrzewacz do butelek ale po porodzie, więc mam jeszcze sporo czasu bo wszystko zależy od tego czy będę miała pokarm itd.
- butelki kupię ze 2, bo lepiej mieć w razie czego jak mała nie będzie chciała ciumkać piersi, tylko zastanawiam się jeszcze jakiej pojemności, ale widzę że to raczej bez znaczenia

jeszcze kombinuję jaki laktator kupić ale tego najstarsi górale nie przewidzą :)
dzięki wielkie za wasze opinie

Elifit no elegancko, wózio już stoi wam w domku :) oj kiedy mój będzie jak raz jestem zdecydowana, a raz bym wybrała coś innego

Ostatnia edycja:
Lena fajny wozeczek

kasiadz zawalisty jest, kolor tez kapitalny

karolina slodki pokoik, my jestemy dopiero przed remontem ... masakra jak o tym pomysle, wszytskie 3 sypialnie naraz ;/

elifit tez fajny wozeczek :)

ja sobie na stronie ikeii znalazlam biale lozeczko, bardzo mi sie spodobalo i chyba je kupie
tylko nie moge znalesc tego materacyka latexowego, bede szukac jeszcze pozniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asionek ja tez nie ejstem przekonana co do tego wiaderka. nie wyobrazam sobie malutkiego dzidziusia tam wsadzic. I za glowe trzymac? Ojej chyba bym sie bala. No i podobno nie mozna pepka zamoczyc w pierwszych dniach. A myjac w wiaderku nie da sie tego uniknac...

no dokladnie :) wole tradycyjna wanienke i mysle , ze pozniej dzidzia tez bedzie miala radoche :)

widze aukcja wygrana super !!

bardzo fajny :tak: też się zastanawiam czy się nie szarpnąć
na coś takiego bo Milena była jedną wielką beksą, wiecznie płakała
może w takim bujanym foteliku te drugie by mniej beczało ???
przeraża mnie fakt że te drugie może też tak płakać :dry:
nie wspominam dobrze pierwszego roku z moim pierwszym dzieckiem :no:

j

podobno dzieci lubia lezec w tych lezaczkach , a i wiekszosc mam je bardzo poleca wiec mysle , ze to bedzie dobry zakup :)
na pocieszenie powiem ci , ze podobno 2 dziecko jest "lepsze" , ze tak napisze :) chodzi i placz :)

prosze obiecaną fotkę mojego wózka :)

super wozeczek:)

ja sobie na stronie ikeii znalazlam biale lozeczko, bardzo mi sie spodobalo i chyba je kupie
tylko nie moge znalesc tego materacyka latexowego, bede szukac jeszcze pozniej

ktore ?, pewnie o tym samym myslimy :) tez chce je kupic :)

JA co do "dojarek"polecam Medela-miałam ja przy dziewczynkach,pamiętam,ze kosztowała nie małe pieniądze,ale naprawdę sensownie wydane.Teraz też sobie zakupię z tej firmy,ale zastanawiam się nad elektryczną.
Elefit-bardzo mi sie podoba Twój wózek,marzy mi sie taki,ale niestety u mnie niedostępny,a nie chcę sprowadzać z Polski,bo zawsze problem dla wysyłającego ,bo nie zmieści sie do koperty.

reklama
Do góry