reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Kumpela moja kupiła na allegro używany wózek Jane...ale praktycznie nówka bo kobitka dostaław prezencie i jej nie pasował. Kumpela zapłaciła mniej niz połowe jego ceny a wózek dosłownie kilka razy był wykorzystany:tak:

reklama
kurde co do tych wózków , ja nie mam zamiaru kupować nowego wózka żeby się dwójka dzieci zmieściła, trudno Naduśka będzie musiała drałować koło wózka , a z niej taki leniuch:szok:
ten problem bedzie tez mnie dotyczyc
Jas bedzie mial rok i 5 miesiecy kiedy urodzi sie rodzenstwo ale nie wyobrazam sobie kupowac tych podwojnych wozkow
chyba malenstwo bede nosic w chuscie tyle na ile pogoda pozwoli a Jas w spacerowce
potem bede przystosowywac mlodego do samodzielnego chodzenia, najwyzej kupimy nastawke na wozek

Kurcze dziewczyny poszperałam na allegro w tych wózkach i dupa !!!! nie znalazłam żadnego do tysiaka który ma fajne duże pompowane koła !!!! Oprócz tych co nie polecacie :wściekła/y:

mamuśka dużo jest wózków z dużymi pompowanymi kołami (choćby ten co ja mam firmy mutsy)
ja go kupiłam na allegro jako używany,jestem bardzo z niego zadowolona i własnie czeka na drugie bebe...
a poza tym za 2 lata jak go sprzedam to jestem pewna,że chętni sie znajdą:)
dokupić podnóżek można do tego wózka.....on jednak jako nowy to koszt ponad 2.5 tys zł. jedno jest pewne jak kupujemy wózek z wyższej półki to akcesoria do tych wózków też kosztuja dużo...ale to jest jak z samochodem i nowszy i lepszy tym wszystko w nim drozsze;)

Mamusia poszperaj jeszcze ;) jest sporo ogloszen , na<et Lilou wkleila linka ;) wozek super i sporo gratisow , takze da sie kupic cos okazyjnie , trzeba tylko szukac

moze bedziemy wklejac linki do fajnych aukcji ?? ;) nie wiem czy tutaj , czy otworzyc specjalny watek gdzie bede tylko linki bez pogaduszek itd. , w ten sposob bedzie porzadek i szybko mozna bedzie spojrzec ;)
mozna tez wklejac linki do polecanych sprzedawcow

reklama
poszperam głębiej i cos znalazłam!! rodzice sie zrzucą moze jeszcze po 150zł i bedzie dobrze myśle :) a jak cos to po becikowym dopiero kupie i juz :)

Do góry