reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Moje dzieci byly krotkie giulek 50cm,masio49,sebi47 blizniaki sa z 37 tygodnia.A na poczatku jeszcze podwijaly nozki.
a to wszystko tłumaczy:)
Przepraszam ze sie wtrace,ale doczytalam ze "mamuska" chce kupic wózek ANMAR. Ja takowy posiadam i powiem szczerze ze czasami jestem z niego zadowolona a czasami mega zla. Po pierwsze prowadzi sie go wspaniale. W zime istna rewelacja :) Jest dobrze zabudowany ima duzo dodatków. Ale jest baaardzo ciezko, i szeroki.Ja do windy sie nim nie mieszcze;/ i do wiekszosc sklepow tez nie;/

mamuśka----zastanów się nad tym wózkiem!!! plisss poczytaj o innych, bardziej funkcyjnych:)masz na to jeszcze ponad pól roku czasu:D
lilou- długa była bardzo ta Twoja córa !!! A ile mialam kg ???
Mój miał 52cm i 3,700kg
moja była wielka 59cm i 4400g wiec kawał kobity,wszyscy mowili,ze wyglada jak 2 miesieczne dziecko

reklama
dobrze pomyśle nad tym wózkiem, ale wątpie czy kupimy inny ( droższy) pewnie z kasą bedzie ciężko zeby kupić wózek za 1 tys !!! a poza tym nie chce wózka z małymi kołami !!!!!

mamuśka do jasnej ciasnej,przeciez nikt Ci nie każe kupić wózka z małymi kołami...
pomyślimy nad wozkiem dla Ciebie,mamy dużo czasu jeszcze;)
rodzice,teściowie ni dorzuca sie wózka??

Ja mówie szczerze ze nie stać nas na wózek za tysiaka bo ja wole jednak kupić tanszy i reszte kasy na cos innego przeznaczyc, nie każdy zarabia kokosy i nie każdego stać na drogi wózek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziadki sie pewnie dołożą ale napewno nie dadzą na cały wózek !!!!!!!!!!!!! jakos ludzie kupują takie wózki i żyją, nic sie nie dzieje!!!
Musze brac pod uwage snieg bo to w koncu na zime sie dziecko urodzi , a ja jak sobie przypomnę Coneco to mnie kurwica bierze bo nie wychodziłam na spacery z małym bo wózek stanął w śniegu i koniec !!!!!!!!!!!!!

mamuśka a jak sie drugie urodzi to synek bedzie maszerował??
koło wózka??bo moja na 2 lata jednak jeszcze w wózku siedziala, ona z tych bardziej leniwych i za chwilę ją nożki bolały:tak:

Ja egoistycznie zacznę zakupy od siebie, jakieś koszule nocne (nie wyskoczę przecież w podkoszulku i w bokserkach hihihi), plus biustonosze bo te, które kupiłam rok wcześniej jak byłam w ciąży właśnie się donaszają, mam jedną parę spodni ciążowych ale jeszcze w swoje "normalne" ciuchy się mieszczę, zobaczymy jak długo...
Wydatki muszę rozplanować i myślę, że tak co miesiąc coś kupić, ale o tym już pisałam....

ja nie mam żadnych ciuchów ciazowych ale ja ogolnie chodze w leginsach więc spoko,już dawno przestalam się mieścić w moje dżiny

reklama
ja nie mam żadnych ciuchów ciazowych ale ja ogolnie chodze w leginsach więc spoko,już dawno przestalam się mieścić w moje dżiny

lilou- ja tak samo nie mam żadnych , bo wszystko dałam siostrze , ale tak samo chodzę cały czas w leginsach i wydaje mi się, że będą najlepsze na okres ciąży :-)

Do góry