reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Rudson hehe dobre z tym wozekiem ;)
stanelo u mnie na tym , ze niekupuje wogole ;)
moja siorka kupila nowy super wozek ( widzialm go i prowadzilam jest exstra ) i jako, ze zima w Pl dluga i sroga nie nachodzila sie biedna z malym , takze wozek nowka sztuka i go przygarne ;)
gondoli i tak sie dlugo nie uzywa takze bez sensu bede kase wydawac , a zainwestuje pozniej w porzadna spacerowke z ktorj korzysta sie dlugo ;)

co do smoczka to kupie napewno ;) dzieci maja duzo potrzebe ssania , a z cycka nie mam zamiaru robic uspakajacza ... takze dla mnie smoczek to wcale nie jest cos zlego i nie mam zamiaru zabraniac dziecku ssania , pozniej sie oduczy ;)

reklama
Asionek a co to znaczy dobra spacerówka???
tak pytam bo np.ja mam wózek mutsy a on jest dużych gabarytów,tak jak większość wózków o dużych kołach, kiedy dziecko miało 1,5 roku chciałam kupić spacerówkę,bo ten mutsy po prostu jest ciężki...
duzo czytałam na temat spacerówek,parasolek itd. w koncu stiwerdziłam,że chcę coś lekkiego,ale jak kupię spacerówkę to ona lekka nie bedzie,najlżejsze są parasolki,bo same cienkie rurki i kawałek tapicerki... a nie mam miejsca na 3 wózki..
kupilam parasolkę "coneco joker" która kosztowała ok.140zł (nowa na all. + jakieś gratisy) i powiem Wam,że wózek jest super,lekki 5kg + waga dziecka, rozkłada się do pozycji półleżącej (większość parasolek tego nie ma) i dziecko może do 4 r.ż na nim jeździć.....można złożyć i na ramię zarzucić.....
tyle już przeszedł ten wózek i nadal jest ok,minus,że po śniegu nie pojedzie,bo ma małe kółka,ale wszystkie spacerówki- parasolki mają małe kółka wiec na zimę trza sie przerzucić na sanki albo pompowane koła...

ja kupię wózek wielofunkcyjny z nosidłem, taki najzwyklejszy za 700-800 zł max. Przy zmianie mieszkania nie bedzie mnie stac na wózek za 3 tys. wcześniej też mialam taki i byłam zadowolona, potem ok roku kupię jakąś fajną spacerówkę. Wózek głeboki i tak będzie musiał stać na klatce i się nie bede martwic czy ktos go właśnie kradnie mimo domofonu. Fotelik na pewno maxi cosi.

Jeszcze podoba mi się taki wózeczek, ale gondola 75 cm to malutko
Wózek V-CROSS

Dziewczyny co ze smoczkami?macie zamiar kupowac ?
Mały nie mial smoczka nigdy tzn raz mu dałam ale wywalił od razu, w tyłku go mial i takim sposobem nie mam problemu zeby go oduczyć bo sie w ogóle nie nauczył ssać !!!Pewnie kupie na zapas dzieciątku zeby w razie czego miec ale na pewno nie bede uczyc ssać !! chyba ze to bedzie juz konieczność

Lilou porzadna , z dobrymi kolkami zebym po piachu na plazy mogla smigac , rozkladajaca sie do pozycji lezacej i w miare lekka :) to dla mnie jest dobra spacerowka
bardzo mi sie podobaja Quinny i maja super opinie i pewnie na taka sie zdecyduje
parasolka fajna rzecz , ale nie dlla calkiem malego maluszka i nie na wszystkie nawierzchnie , to juz chyba bardziej dla straszego dziecka , tak w raie jakby mu sie isc nie chcialo ;)

A ja wlasnie nie moglam sie powstrzymac i na niemieckim odpowiedniku Allegro kupilam dwa zestawy body z koszulka na to narzutka i spodenki z misia jedne zielone ,a drugie (wewnetrzny impuls)fioletowe!Z bialymi wstawkami.Chociaz obiecalam sobie ze do nastepnego badania w ktorym bede miala robione usg 3D i wtedy mozna juz cos powiedziec na temat plci ,nie bede nic kupowac!!!!!!!W tym badaniu rowniez beda wykluczone rozne choroby.Test Pappa itd.Dopiero wtedy bede szalec.

Aż mnie korci żęby coś kupić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...ale po Domelu mam że ho ho ho...kurcze gdyby to była dziewczynka :-D:-D...western union uruchomiłaby od razu i pieniążki do znajomych do USA a tam hulaj dusza hihihihi:-D

reklama
Witam cieplutko w ten mroźny dzień.

Mam nadzieję, że nie będziecie złe że tam wpadam na Wasz wątek, ale jestem sierpniową Mamą 2010 i mam do sprzedania troszkę ciuszków po moim synku i siostrzenicy. Ciuszki używane bardzo krótko lub też wcale, ale nie posiadają jednak oryginalnych metek. Ale są w stanie idealnym lub bardzo dobrym.

kombinezon wiosenno - jesienny firmy Disney na 0-3 miesięcy, 62 cm, cena 40 zl z przesyłką

Uploaded with ImageShack.us

bluzeczka w paseczki firmy Cherokee - newborn, 56 cm, cena 15 zł z przesyłką

krótkie spodenki sztruksowe ciemna zieleń (zapinane na napki w kroczku) firmy Designers At Debenhams, newborn, 56 cm, cena 15 zł z przesyłką

krótkie spodenki beżowe firmy TU, newborn 50/56 cm, cena 15 zł z przesyłką

spodenki białe plus bluzeczka biała 0-3 miesięcy, welurkowe firmy Disney i Smily, cena 20 zł z przesyłką

czapeczka biała z uszkami (od środka żólte paseczki), firmy Ladybird, cena 12 zł z przesyłką

Ceny do negocjacji, przy zakupie większej ilości ciuszków koszty przesyłki ulegną zmianie.

Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę na priv.

Odzież pochodzi z domu w którym się nie pali i nie ma zwierząt.

Do góry