reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Wiecie ten Mutsy tez mnie kreci, czy to Polska marka?Ja ogladalam natej stronie "swiat wozkow" on jest naprawde super ,ten bagooo czy jak sie nazywa tez jest super tutaj co druga go ma ale on kosztuje !!!!!!!!nie tyle to przegiecie paly ,za te pieniadze mozna kupic samochod!

mamuśka o jest centralnie podróba mojego mutsy :):):) ale i tak o niebo lepszy niż ten "czołg"
choć ja osobiście wolałabym kupić używkę niż podróbę,no ale ja to ja,lubię mieć rzeczy orginal :D:D:D:D

poszperam głębiej i cos znalazłam!! rodzice sie zrzucą moze jeszcze po 150zł i bedzie dobrze myśle :) a jak cos to po becikowym dopiero kupie i juz :)
jeszcze skombinujesz kasiorkę :)
Wiecie ten Mutsy tez mnie kreci, czy to Polska marka?Ja ogladalam natej stronie "swiat wozkow" on jest naprawde super ,ten bagooo czy jak sie nazywa tez jest super tutaj co druga go ma ale on kosztuje !!!!!!!!nie tyle to przegiecie paly ,za te pieniadze mozna kupic samochod!
karolinka mutsy to chyba holenderska marka wózków
wiecie,że go chwalę bo sama go mam,mogę Wam o tym wózku opowiedzieć wszystko,więc jak macie pytania to walić prosto z mostu:)
najlepsze jest to że wcale nie trzeba kupować pełnego zestawu:)
ja bym kupiła nowy stelaż bo jenak on jest najczęściej używany a gondole, siedzisko używane.
ale nie ma co w tym wózku za bardzo się psuć,a jednym placem się go prowadzi,przez ta strętną oś płynie sie po polskich drogach :)
można kupowac go na tzw "raty" wiec w naszym przypadku trza kupić stelaż i np. fotelik do auta(do tych wózków pasuja maxi cosi + adaptery do musty) <ja to muszę kupić bo nie mam>
rodzimy w paździeniku więc długie spacery odpadają,śmiało nam bedzie służył fotelik samochodowy
np. za 2 miesiące kupujemy gondole która posłuży max do 6 miesiąca życia, a np. za poł roku można dokupić siedzisko spacerowe:) więc nie trzeba wydawać od razu majątku tylko stopniowo,mniej boli po kieszeni:)

Karolina o jasny gwint jakie ceny tego wozka :szok: zestaw 4300zl . nie no przegiecie i zeby jeszcze byl jakis nadzwyczajnie piekny to nie powiem ...

Lilou fajny ten Mutsy ;) tylko ja chce z 3 kolkami , mi tutaj nie potrzebny wozek traktor , bo sniegu nie ma , chodniki to sa jak kafelki wszedzie prawie , wiec jezdzi sie super nawet zwyklymi malymi
a 3 chce , bo sa zwrotne bardzo i na tym mi zalezy najbardziej , bo tutaj kolo mnie te uliczki male sa i wozek musi zwrotny byc ,zeby jak cos szybko zjechac , skrecic itd.
tu laza jak swiete krowy , do tego samochody , tramwaje , ludzie , rowery i skutery i motory wszystko na raz na ulico-chodniku :/

reklama
ja tak samo, na pewno kupie smoczek i to nie jeden, mąż do szpitala musiał mi już przywieź, bo Nadia tak ssała :-D jak nie smoczek musiała by mieć cały czas cycucha w buzi :tak:

Do góry