reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

lilou jak jest duży snieg to ide z małym na spacer bez wózka a jak jest mały to biore wózek ale mam inny( spacerowy) a coneco pożyczony , jak go odbiore to sprzedam i tyle!! jak sie urodzi maleństwo to mały pewnie bedzie szedł obok chyba ze ktoś ze mną bedzie szedł to wtedy juz bedzie w wózku, no niestety przeciez dwóch wózków nie bede pchać!!

Ja mam jeszcze ciążowe z H&M i sa rewelacyjne :) tylko ze musze wszyc pas znów bo go odprułam po porodzie heheh
A ostatnio tak samo w leginsach tylko chodze, wygodniejsze, nie uciskają !!!

reklama
kurde co do tych wózków , ja nie mam zamiaru kupować nowego wózka żeby się dwójka dzieci zmieściła, trudno Naduśka będzie musiała drałować koło wózka , a z niej taki leniuch:szok:

Nati mój to własnie chętniej idzie niz w wózku siedzi, tzn siedzi grzecznie ale jak drepta to ma radoche straszną :)

mamuśka- to masz super, że Jasio chce chodzić bo moja to jak na razie , tylko 5 minut i do wózka krzyczy:wściekła/y:, będę musiała ja na wiosnę i lato uczyć bez wózka:tak:

Jasiek to bardzo chętnie chodzi, jak musi to w wózku siedzi bardzo ładnie, wiec myśle ze nie bedzie leniwy potem !!!ja sie juz nie moge doczekac wiosny i lata :) Ohhhh brakuje mi tego ciepełka juz !!!!!!!!!!
Nati Wiesz w lato to bedzie inaczej moze, bo wiadomo bez tych cięzkich ciuszków itd, zobaczy dzieci na placu zabaw to bedzie biegnąc i bedzie miec gdzies wózek wiec jest szansa ze sie oduczy tylko jezdzenia :)

dziewczyny to bedzie musiały przyzwyczajać młode pociechy do spacerów,bo przecież nie bedziecie kupować wózków z dwoma siedziskami itd.
pocieszające jest to,że rodzimy w październiku, więc dnie są krótsze i jest zimniej ,wiec większość czasu siedzi sie w domu...
ale musicie mieć świadomość,że wasze dziecko też bedzie chciało być w wózku bo skoro "ono może,to czemu ja nie moge?" będzie dobrze

Mamuska jeszcze sie wtrace na chwile. Mam nadzieje ze mi wybaczycie :) Nie chodzi o to zebys kupila drogi wózek, tylko praktyczny. A ten naprawde jesst malo praktyczny wlasnie. Tzn ogolnie prowadzi sie go dobrze. Jezeli mieszkasz w Polsce to znajdz sobie komisy z wozkami ktore sa w Twoim miescie, tam napewno znalazlabym jakis wozeczek lepszy od tego ANMAR. Ja kupilam od znajomej doslownie za grosze i teraz strasznie zaluje. Nawet chcialam go sprzedac ale nie ma chetnego :(

Ja sie w żadnym wypadku nie gniewam chętnie wysłucham wszystkich rad :):-) Mnie chodzi o to zeby wózek miał duże pompowane koła, i dla mnie to jest najwazniejsze no i cena w chodzi w gre !! Oczywiscie popatrze inne wózki w sklepach czy komisach , ale ten wydawał mi sie najbardziej sensowny w moim przypadku, ja nie muszę wciągać wózka na piętra bo mieszkam nisko, wiec waga odpowiada tego ANMAR-a z tym Coneco V3 co mam w sumie !!!! No zobaczymy jeszcze, cos sie wymysli może!

Dla starszaków zamiast drugiego wózka widziałam takie coś jak nadstawka do wózka, maluszek stoi między Tobą a wózeczkiem na tej nastawce i tak sobie jedzie, może to byłoby dobre????

reklama
oo widze dyskusja o wozkach ;)

ja jeszcze nie wiem , moze zeby zaoszczedzic wezme wozek od siorki jej maly do tego czasu juz nie bedzie korzystal z gondoli i fotelika , zawsze to jakas kasa do przodu , a pozniej spacerowke kupie i tyle ;)

a wozki niekiedy na Allegro sa uzywane w swietnym stanie ( wiadomo maluch gondoli nie zniszczy ) za grosze ;) mozna tez znalezc cos ze swojego miasta i podjechac i obejrzec ;) takze sa rozne sposoby zeby bylo oszczedniej

Do góry