reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

pościel bardzo ładna, też ją oglądałam ale uważam że to za drogo, a i prześcieradło z falbanką ponoć jest beznadziejne w układaniu.

w roznych cenach sa te komplety, zalezy ile sie chce elementow

przescieradla mozna miec inne na zmiane przeciez a to zakladac co jakis czas
dla mnie to nie jest drogo, bo w uk takie zestawy sa zdecydowanie zdrozsze, przynajmniej te co ja ogladalam

reklama
ja tą firankę też kupuję, tylko dużą żeby dobrze łóżeczko całe zasłonić. będzie ona służyła jako ochrona przed kotem, bo nie wiemy jak zareaguje na małe dziecko, no i nie chcemy żeby z łóżeczka sobie legowisko zrobił :)

kasia - kota musisz nauczyć, żeby do pokoju dziecka nie wchodził i tyle (moje były tak nauczone) bo jak na firance siądzie jakaś mucha to na pewno na nią skoczy...

reklama
kasia a może taka moskitiera z luźnej przejrzystej firanki by się nadawała . Jest lekka, przewiewna i co najważniejsze łatwo i szybko się pierze no i chroni przed komarami. Ja kupiłam rok temu w lidlu w promocji za 18 zł.

Do góry