reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Ja też jeszcze nic nie kupiłam, wiem tylko jaką wanienkę chce mieć i to wsio,
więc dopisuję się do listy jako 6

Eeee dziewczyny jak macie cos w spadku po innych dzieciach to sie chyba nie liczy, bo jednak gole i wesole nie jestescie:-)
Mi po mlodej zostalo tylko krzeselko do karmienia, wiec nijak sie ma do wyprawki dla noworodka, a oprocz tego kupilam 3 pajacyki zeby zagluszyc wyrzuty sumienia, a poza tym to moje male dzieciatko na lodzie zostalo narazie z niczym, ciuszki po corci pooddawalam, a zreszta takie babskie i tak by sie dla chlopaka nie nadaly:/:baffled:

No ale jeszcze tyyyle czasu zostalo! - jakos sie trzeba pocieszac;-)

reklama
no ale wyprawkę do szpitala albo gdzieś trzeba wszystko nowe, fakt mam dużo po siostrze ale nie takie rzeczy jak kosmetyki, pieluszki, rożek, materacyk itp, to trzeba kupić samemu. Powiem szczerze że jeszcze tego spadku nie przepatrzyłam nawet więc nie wiem w jakim ciuszki są stanie.
A że w manię zakupów jeszcze nie wpadłam więc i tak jestem siódma ;-)

Do góry