reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

huggisa tez sa za tanioche w tesco (nie ma tego w ulotce) 19 zł za duze opakowanie. My nie uzywamy bo jestesmy nie zadowoleni z huggisow...cholera tylko pampki nam pasuja i Dady ale to na zmiane musze bo po nich odparzenia nam wyskakuja cholerka...

reklama
Przyjechał M z biedronki i klops, nie było w promocji Dada, schab 6.99, więc też bez prom. , jedynie filet z kurczaka 14.99, ale to reklamowali w telewizji. Dziwne z tymi promocjami.

Kurcze ,może nie wszędzie są te promocje? Bo z tego co piszesz to nie ma niczego u Was w tej samej cenie co u nas o u nas piersi są po 12,99zł ,a nie po 14,99zł:baffled: Może miastami jadą czy jak:confused:

Tak patrzę w tą ulotkę i widzę ,że nie we wszystkich biedronkach w Płocku są te promocje, to już nic nie kumam :-D Mam koło siebie dwie, w jednej promocja obowiązuje ,a w drugiej już nie :-D

Hmmm... Może u Was są inne promocje?:confused: Ja mam je z gazetki w której jest w promocji schab za 4,99zł, piersi za 12,99zł, cola za 1,49zł ,papier toaletowy Queen za 4,99zł... Są u Was te promocje? Dada są dokładnie po 22,99zł od 19-go-25-go:tak:
u nas są te promocje co na stronie biedrony Biedronka - Oferta tygodnia
ja chcę promocje na dady!!!!!! i na papier też bo go używam :)

My jedziemy na caly kwiecien do Polski, no i zastanawiam sie nad zakupem jakiegos lezaczka dla malej. Szukam jakiegos tanszego bo to w koncu tylko miesiac, ale raczej bedziemy potrzebowac bo ona na rekach nie lubi byc za dlugo - woli jak sie ja posadzi i sie z nia rozmawia, a lezec tez pewnie juz nie bedzie chciala, w koncu skonczy juz 6 miesiecy. Na allegro znalazlam to:
Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kg ORYGINAŁ (2056700829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jesli ktos ma jakies doswiadczenie z tym producentem to poprosze o opinie :)

a czy na tej ulotce którą masz są wymienione sklepy w których obowiązuje promocja na te dady?

To mi dałaś teraz zadanie :-D Na szczęście ulotkę jeszcze znalazłam, wzięłam ją pod lupę ale widzę tu tylko w takim kółku Płock i 5 ulic Płocka, na których są biedronki i to też nie są wszystkie wymienione:baffled: Chyba na to wychodzi ,że tylko u nas ta promocja jest, może będą miastami jechać czy jak:confused:

Promocje w biedzie są lokalnie. Tak jak w tesco czy innych sklepach. U mnie w biedzie pluszaki były za 20 zł ale biedronka mi się nie podobała (wolę konika) więc nie kupiłam. U mojej mamy były po 30. Za to kupiłam wózeczek taki drewniany do pchania za 20 zł. I jestem zadowolona bo już Zosi chciałam taki kupić ale one z reguły są drogie i kosztują ok 100 zł.

Używacie pieluszek 4 łoooo w szoku jestem bo my nadal babydream 2 i ostatnio znalazłam zapodzianą dade 2 i też jest ok. Huggies pasuje nam 3 ale trochę odciska się na nóżkach. W ogóle zauważyłam już taką dziwną prawidłowość już u Zosi, że za duże pieluszki odciskają się na nóżkach. Dziwne nie?

jagmar może dlatego że za duże mocniej ściskasz żeby nie przepuszczały?:confused: nom my jeszcze na 3 jedziemy ale 4 już czekają. A na 3 troche z oszczędności bo ich więcej w paczce a jeszcze są ok na małęgo. Huggiesy dla mnie są do dupy, po 1h drzemki maluch do przebrania :dry: Czekam na promocje sleep&play.

A ja mam pytanko do zaśnieżonych mamuś, jak tam wózki dają radę na zaspach? Bo u mnie jest lux, amortyzatory działają super, nie męczę się na śniegu :tak: a wózek z odzysku :-p

reklama
Do góry