reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
My narazie sie karmimy w lezaczku lub na kolanach. Ja sie wlasnie mocno zastanawiam nad kupnem tego krzesełka, to dosc drogi wydatek. MOja kolezanka np karmila synka w lezaczku juz potem na prosto jak siedział.
Kasiadz a co do ubranek my sie w ciuchaczu zaopatrujemy. U nas co piatek sa dostawy i naprawde NOWE rzeczy mozna wygrzebac!!! Bluzy po 3 zeta, ostatnio kupiłam nowiutkie półśpiochy za złotówkę, a śliniaczków (również nowych) to chyba juz z 10 mamy po 0,50 gr :-):-):-):-):-)

Ja chyba się zaopatrze w taki kaftan do karmienia bo wszystko mam w marchewce, szkoda mi tych ciuchów:wściekła/y:

malutka- wanisz nie dał rady sobie z marchewką :wściekła/y:

a właśnie, kiedy macie zamiar kupić spacerówkę taką lekką? bo ja myślę ze chyba dopiero jak Antosia będzie chodziła, bo ciężko będzie mi znosić po schodach jednocześnie wózek i dziecko, a raczej się nie da jeździć tym po schodach z dzieckiem w środku.
i chyba dziecko musi już dobrze siedzieć żeby jeździć w takiej spacerówce?

ja mysle zeby malego karmic w lezaczku, sama tez niezbyt czesto jadam przy stole :wściekła/y:. Co do ciuszkow, zaopatrzylam sie w wiekszosc na angielskim car boocie (markecie), ebauy i dostalam troche szmatek od znajomych i rodziny.

A spacerowke tez chcialabym kupic przed wyjazdem do Polski ktory planuje na maj, coby sie zalapac jeszcze w urlopie macierzynskim, a jak nie w maju to moze sierpien.

Dziewczynom z Uk moge polecic pieluszki z Lidla- Toujoursy,rozmiar najmniejszy to 3ki, wychodzi 0,09 £ za szt gdzie za pampki ok 0.12£. Dobra jakosc i cena :-D.przed 3kami uzywalismy pampersy i huggisy ale te lidlowe wydaja mi sie byc lepsze nizpampki nawet.

kasiadz,ja kupie taka bardziej wypasioną (bo teraz mam fajna gondolę na wielkich kółkach po starszej-tylko że nieprzydatna mi teraz bo ciężka jak diabli)jak dostane zwrot podatku:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
czyli luty/marzec

trojanka,no ja własnie jak skończe sleep& platy to chce zakupic te lidlowe bo sie do nich przymierzam juz oh hoho...ile czasu:)

reklama
Cholera my to wogole bedziemy musiei sie niedlugo przesiasc w spacerowke od tej naszej kandachary..mały juz ledwo sie miesci w gondole jak jest w kombinezonie..wlasciwie to juz ma nozki podkulone...Ale z drugiej strony w ta spcerowke to chyba mozna dopeiro jak dziecko siada/... To wtedy za jakies 3-4 tygodnie zostane uziemiona w domu bo jak bd z dzieckiem wychodzic jak on rosnie jak na drozdzach????

Do góry