reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Tak wczoraj pisałyście o tych przecenach w Biedronce, że zadzwoniłam do M że jak będzie wracał z pracy to niech kupi pluszaka. No i kupił-biedronke(ostatnią), klocki do przytulania, stół interaktywny, który wydaje różne odgłosy i dzwięki. Jak będzie już siedzieć będzie jak znalazł.
Dziewczyny które mają pluszaka interaktywnego, mam pytanie,czy zakażdym razem włącza się melodyjka jak mała płacze bo u mnie nie raz nie zaskoczy, ale może dlatego że jeszcze nie wymieniłam baterii, bo pisze żeby wymienić?

Tak wczoraj pisałyście o tych przecenach w Biedronce, że zadzwoniłam do M że jak będzie wracał z pracy to niech kupi pluszaka. No i kupił-biedronke(ostatnią), klocki do przytulania, stół interaktywny, który wydaje różne odgłosy i dzwięki. Jak będzie już siedzieć będzie jak znalazł.
Dziewczyny które mają pluszaka interaktywnego, mam pytanie,czy zakażdym razem włącza się melodyjka jak mała płacze bo u mnie nie raz nie zaskoczy, ale może dlatego że jeszcze nie wymieniłam baterii, bo pisze żeby wymienić?

Nie, nie za każdym razem, jak głośniej zapłacze :-D U nas dziś jeszcze to wszystko było o czym piszesz i też wszystko po 20zł, do tego dla zainteresowanych pieluchy są w promocji po niecałe 30zł;-):-D

u nas już nie ma tych zabawek interaktywnych, zostały te klocki i stoły... a melodyjka na płacz jeszcze mi się nie włączyła, może źle coś ustawiam.. choć mój mały nieczęsto płacze raczej krzyczy :dry:

ati ładne to krzesełko i fajnie że można zniżać!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry