anek30bb
Fanka BB :)
nie udało mi sie znaleźc w biedronce tych pluszaków buuu a tak chciałam kupic,nam też niektóre pieluszki odciskają się na nóżkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te gumki mozna ponacinać - tak położna kazała robićelifit ale te pieluszki cisną w udach a nie w pasie a na te gumeczki na nóżkach nie mam wpływu.
też korzystam z tej stronki, no i kurde nie ma promocji na moje pieluchy u mnie
sleep&play????Ja wyczaiłam fajna oferte jutro w carrefourze beda pampersy 4- 132 sztuki za 79,90 wiec z ranca lecimy i kupujemy :-)
jagmar takiej strony mi trzeba było, bo zawsze się zastanawiałam gdzie jakie promocje mogą być, a tu wszystko czarno na białym. Dziękuje dobra kobieto.
U Nas bardzo twarda woda jest więc zainwestowałam w coś takiego
DZBANEK BRITA MARELLA XL + 4 WKŁADY MAXTRA (2037107631) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Macie coś takiego? używacie takich filtrów?
Dziewczyny ja myslę o zakupie takiego krzesełka do karmienia.
Krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! MUMMY LOVE (2045901889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czy miał któraś takie bądź zna firme i może cos o niej powiedzieć?
o kurcze a ja sie przymierzalam do tych pampkow,w realu sa tez po 28zł...
czy ktos jeszcze uzywał tych pampkow?