reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
A w Tesco sleep&play po 28 zeta jest ich o 6 mniej niż Dady ale według mnie lepsze :)

A ja już ich nie chcę nawet za darmo:no::wściekła/y: Małemu się strasznie pupa odparzyła ,aż ranki ma, od wczoraj zaczęłam zakładać znowu dadę i w końcu jest poprawa, zaczyna znikać, no i tamte przemakały co któraś pielucha, jedną paczkę wykorzystałam ,a druga została prawie cała i nie mam zamiaru już mu ich zakładać.... Od wczoraj jedziemy na DADA4:szok:

U mnie w biedronie niestety nie ma tych zabawek.

Dziewczyny ja myslę o zakupie takiego krzesełka do karmienia.

Krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! MUMMY LOVE (2045901889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy miał któraś takie bądź zna firme i może cos o niej powiedzieć?
U mnie małe miasteczko, ale mamy dwie biedronki i w jednej też nic nie było tylko w drugiej dali te wyprzedaże. A krzesełko wygląda super, ma wszystko co potrzebne. I myśle że te z powłoką ceratkową są łatwiejsze w utrzymaniu czystości, no i ma kółka i spory blat i regulowaną wysokość, no wogóle fajne, ale nazwa firmy nic mi nie mówi.Sama się napaliłam na to krzesełko.

Dziewczyny ale gafę strzeliłam!:-D po niecałe 23zł pieluchy dada od wczoraj do 25-go :-D
No właśnie malutka tak sobie wczoraj myślę, jaka to promocja, ale tak to co innego:-).Też muszę zakupić, ale chyba jeszcze 3 :confused:.

Mi sie tez krzeselko bardzo podoba :) Chyba polskiej produkcji bo u nas takich nie ma - juz probowalam znalesc ;)
My uzywamy nazmiennie pampkow albo huggisow, nam sie z kazdych pieluch cos tam wylewa, a na 4 jedziemy juz od tygodnia :)

Hmmm... Może u Was są inne promocje?:confused: Ja mam je z gazetki w której jest w promocji schab za 4,99zł, piersi za 12,99zł, cola za 1,49zł ,papier toaletowy Queen za 4,99zł... Są u Was te promocje? Dada są dokładnie po 22,99zł od 19-go-25-go:tak:
Przyjechał M z biedronki i klops, nie było w promocji Dada, schab 6.99, więc też bez prom. , jedynie filet z kurczaka 14.99, ale to reklamowali w telewizji. Dziwne z tymi promocjami.

reklama
kapitalne krzesełko już sama się na niego zdecydowałam,podoba mi się to biało-czerwone,a ja dziś kupiłam huggies za 18 złoty tylko dlatego że była rączka foliowa zerwana:-)

Do góry