reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

agadaria ja jakoś nie przepadam za lidlowymi pieluszkami bo u starszej przeciekały ale wiadomo, ze im dziecko starsze tym sik intensywniejszy. Za to pieluszki babydream z rossmana polecam są o wiele lepsza i nie pachną foliówką tak jak lidlowe i biedronkowe.
kingolinka ja nie zmieniam w nocy pieluszki też tak jak Miłka biorę je na węch. Jak nie ma kupy to trzymam ją w pieluszce do rana.

reklama
a ja dzisiaj założyłam pieluszkę o 20 o 22 podczas karmienia nie zmieniałam bo miałam zamiar zmienić ok 24 jak wstanie na jedzenie, ale wstała dopiero o 4 i wtedy postanowiłam zmiecić i co - wybudziłam ją tylko i potem się męczyła z zaśnięciem :(

Ja swojego wąchać nie muszę bo w nocy kupcie były tylko na początku :-D Teraz ok 20:00 zakładam mu pieluszkę na noc i zmieniam ok 8:00 jak się obudzi :tak:

to tak jak u nas:)
Weroniczka nie sika w nocy,za to nad ranem jest boooooomba

Jagmar
,dzięki:)
właśnie te co uzywałam 7 lat temu były super,a teraz nie wiem...
jeszcze te rossmanowe widze chwalicie....;)

Miłka,to masz ciasteczkowego potworka:))))) <żart ofkors>>>>

A ja dzisiaj kupiłam sobie szczoteczkę elektryczną do zębów i jestem szczęśliwa :). Może wreszcie nie będę miała problemów z dziąsłami.

Kingolinka ja nie zmieniam, bo moja nawet nie sika w nocy, a jak juz cos "czuje" to robie to na szybkim autopilocie, nie wybudzam malej. Najpierw wachaj ;-)

reklama
Do góry