reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ja sie wybralam na wyprzedaze na cala godzine ;) no i kupilam malej sporo ciuszkow na 74 i 80, glownie next i H&M. malutka ja podobnie jak ty wole kupic uzywane i dobre jakosciowo, Ania praktycznie wszystkie pajacyki ma z Nexta, kupione na ebayu, a sa w lepszej formie niz niektore tansze ciuszki ktore kupilam nowe.

No i jeszcze dostala taka zabawke, tez z wyprzedazy:

Lamaze Play & Grow Jacques The Peacock: Amazon.co.uk: Baby

calkiem fajna, no i Aneczce sie podoba :)

reklama
a od kiedy? ja nawet chłopa dzisiaj wysłałam i unas jest standardowa cena 29,99 :( i w gazetce też ich nie ma w promocji. A myślałam że we wszystkich biedronkach jest taki sam asortyment i promocje? hmmmmmm

U nas w mieście z tego co wiem to w tej biedronce sa dady tańsze a w innej nie ma x]
No cóż to nasze szczęście :sorry2:
na 2 tygodnie przed porodem były dady 1, kupiliśmy mały zapas a jak urodziłam to już nie było i do teraz nie spotkałam :-p

reklama
nie chce mi sie kopac wątku:czy uzywałyście tych pieluch po 28zł z lidla?
i pierwszy raz słysze zeby pieluszki były tańsze...w lidlu chyba sie nie spotkałam z promocja na pieluchy....

Do góry