reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ja sie wybralam na wyprzedaze na cala godzine ;) no i kupilam malej sporo ciuszkow na 74 i 80, glownie next i H&M. malutka ja podobnie jak ty wole kupic uzywane i dobre jakosciowo, Ania praktycznie wszystkie pajacyki ma z Nexta, kupione na ebayu, a sa w lepszej formie niz niektore tansze ciuszki ktore kupilam nowe.

No i jeszcze dostala taka zabawke, tez z wyprzedazy:

Lamaze Play & Grow Jacques The Peacock: Amazon.co.uk: Baby

calkiem fajna, no i Aneczce sie podoba :)

reklama
a od kiedy? ja nawet chłopa dzisiaj wysłałam i unas jest standardowa cena 29,99 :( i w gazetce też ich nie ma w promocji. A myślałam że we wszystkich biedronkach jest taki sam asortyment i promocje? hmmmmmm

U nas w mieście z tego co wiem to w tej biedronce sa dady tańsze a w innej nie ma x]
No cóż to nasze szczęście :sorry2:
na 2 tygodnie przed porodem były dady 1, kupiliśmy mały zapas a jak urodziłam to już nie było i do teraz nie spotkałam :-p

reklama
nie chce mi sie kopac wątku:czy uzywałyście tych pieluch po 28zł z lidla?
i pierwszy raz słysze zeby pieluszki były tańsze...w lidlu chyba sie nie spotkałam z promocja na pieluchy....

Do góry