Asionek31
Fanka BB :)
asionek ja jak po domu chodzę to wkładam pieluchę tetrową bo też mi wkładki jak woda idą. A jak karmię z jednej piersi to nagle mnie zakłuje w drugiej i z tamtej też wtedy leci
oj mam to samo ... ciekawe kiedy to minie ?
My juz 3ci tydzien lecimy na jedyneczce. Moja mala wazona byla dzisiaj i wazy 3310g nie wiem kiedy dorosnie do sukienek i kiedy rajstopki beda sie opinaly na niej. I czapusia z glowy spadac nie bedzie ehhh
mj moze ma juz z 4000g , ale wszystko jeszcze za duze dla niego ... czapeczki tez spadaja na oczka
za malo ciuszkow jednak tych najmniejszych
bylam w sklepie ostatnio chcialam kupic jakies ciuszki typu bluza czy spodnie i du.... najmniejsze to 60 , a na moejgo wisi to i jest ogromne
ciekawe kiedy maluchy dorosna do ciuszkow ?
ja polecam muszle laktacyjne zamiast wkładek. Jest to jednorazowy wydatek i na dodatek pozwala na zbieranie mleka i np mrożenie chociaż ja tego nie robię. Ale muszle polecam, chociaż zdarza się że są już pełne, ja się schylę i jest wyciek ja mam takie muszle : Wkładki laktacyjne MEDELA (1825422473) - Aukcje internetowe Allegro
a to mleko to będzie tak leciało już przez cały okres karmienia?
co do stanika to też myślałam że dam rade ze swoimi ale się przeliczyłam mam te 2 do karmienia ale to i tak mało i zastanawiam się czy kupić kolejny? może dam rade z tymi co mam
chyba trzeba bedzie kupic , bo na wkladkach zbankrutuje
a te aventu muszle co ktos linka podawal , to one nie wystaja jakos za bardzo z pod ubrania ?? bo jakies mocno streczace sa
wsumie szkoda mleka , a tak by sie cos uzbieralo hehe
co do stanikow to ja i tak sie mecze z ciuchami okropnie :/ a jak naloze normalny stanik to juz wogole masakra :/ jednak te odpinane to wygoda duza