reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

laseczki byłam dziś w Biedronce sa chusteczki za 9,90 Huggies 3 paczki po 64 szt !!! (normalnie chyba 1 paczka ok 5 zł kosztuje)

a tu daje wam fajną stronkę którą znalazłam

PromoBaby.pl -> aktualne promocje :happy: przy tych ilościach pieluch i chusteczek warto polować na takie akcje!!

fajna stronka!

ja też byłam w biedronie dzisiaj ale nam huggiesy nie spasowały bo są zimne a mój mały jest wybredny ;)

kupiłam dade 2 na próbę, zobaczymy czy się sprawdzą, jak narazie bella happy przemakają, pampersy są ok.

reklama
fajna stronka!

ja też byłam w biedronie dzisiaj ale nam huggiesy nie spasowały bo są zimne a mój mały jest wybredny ;)

kupiłam dade 2 na próbę, zobaczymy czy się sprawdzą, jak narazie bella happy przemakają, pampersy są ok.
U nas sprawdziły się DADA1, bo 2 niestety ale przemakają, może są jeszcze za duże? Sama nie wiem, ale 1 spisały się super i mogę je śmiało porównać do pampersów :tak: Bella Happy też mam, ale na na 100% będą jeszcze za duże, zobaczymy potem, bynajmniej kiedyś byłam z nich zadowolona :tak: Teraz wypróbowałam jedną którą dostaliśmy w paczce ze szpitala, ale ciężko mi coś powiedzieć bo chwilę po założeniu była kupcia :zawstydzona/y::-D

Zapas chusteczek huggies z biedronki zrobiony :tak::-D Z tym ,że jak dla mnie to one śmierdzą :zawstydzona/y: Najbardziej pod pasowały mi nivea, mięciutkie i super zapach :tak:

Ostatnia edycja:
U nas sprawdziły się DADA1, bo 2 niestety ale przemakają, może są jeszcze za duże? Sama nie wiem, ale 1 spisały się super i mogę je śmiało porównać do pampersów :tak: Bella Happy też mam, ale na na 100% będą jeszcze za duże, zobaczymy potem, bynajmniej kiedyś byłam z nich zadowolona :tak: Teraz wypróbowałam jedną którą dostaliśmy w paczce ze szpitala, ale ciężko mi coś powiedzieć bo chwilę po założeniu była kupcia :zawstydzona/y::-D

my wyrośliśmy z pampków premium care 1, bella happy 2 nam przemaka ale rzeczywiście są duże więc może dlatego? W każdym razie mokre ubranka po bokach, dada 2 jest rozmiarowo mniejsza niż bella. Na razie założona 1sza dada i mały śpi, zobaczymy ;)

moj mały ważył 10go 4200g ;-)

Jak pieluszka jest za luźna w nóżkach to faktycznie może przeciekać. Ja się zgapiłam i dady 1 nie kupiłam a na co dzień to ich chyba nie ma :(.
Z Zosią przerzuciłam się na dady jakieś pół roku temu i jestem zadowolona.

my wyrośliśmy z pampków premium care 1, bella happy 2 nam przemaka ale rzeczywiście są duże więc może dlatego? W każdym razie mokre ubranka po bokach, dada 2 jest rozmiarowo mniejsza niż bella. Na razie założona 1sza dada i mały śpi, zobaczymy ;)

moj mały ważył 10go 4200g ;-)
A mój mały 2-go 4290g ;-):-D Teraz nie wiem ile ale stale tylko je :zawstydzona/y: No te dada2 są niby niewiele większe od dada1 ale co któraś mi przemaka :sorry2:

ok dady sprawdzone, nie przemakają jak narazie.. bella przemakały też od spodu. Szkoda tylko że dady tak śmierdzą :dry: sztucznością :dry: ogółem myślę że będę ich używać.. za tą cenę :tak:

szkoda , ze u mnie tych pieuch nie ma ... narazie na pampkach jedziemy musilam dokupic jednynek , bo jedna paczka za alo , a na 2 za malutki jest jeszcze :)
pozniej zaczne kombinowac moze z innymi pieluchami ....

od siebie moge powiedziec , ze warto zorbic zapas wkladek do stanika :) ida jak woda u mnie :/
no i staniki jednak te odpinane sa wygodniejsze chociaz nie grzesza ladnoscia hehe
w zwyklych niewygodnie jednak bardzo , a myslalam , ze dam rade :)
mam dwa do karmienia i musze dokupic , bo non stop brudne od mleka sa , a po nocy cale mokre tak mi leci z piersi :szok:

Ja dostałam od rodziców paczkę pampersów premium care 1, i już 3 razy zdarzyło mi się,że mała ma plecki z boku mokre. Zawsze z tej strony na jakim boczku akurat leży. Nie wiem co robić, bo po raz kolejny muszę spiworki prać :wściekła/y: Nie sądzę aby były za male, bo jest jeszcze duzo miejsca aby zapiąć z przodu. Hania dzisiaj ważyła na wizycie 3030 gram więc tym bardziej.

szkoda , ze u mnie tych pieuch nie ma ... narazie na pampkach jedziemy musilam dokupic jednynek , bo jedna paczka za alo , a na 2 za malutki jest jeszcze :)
pozniej zaczne kombinowac moze z innymi pieluchami ....

od siebie moge powiedziec , ze warto zorbic zapas wkladek do stanika :) ida jak woda u mnie :/
no i staniki jednak te odpinane sa wygodniejsze chociaz nie grzesza ladnoscia hehe
w zwyklych niewygodnie jednak bardzo , a myslalam , ze dam rade :)
mam dwa do karmienia i musze dokupic , bo non stop brudne od mleka sa , a po nocy cale mokre tak mi leci z piersi :szok:

asionek ja jak po domu chodzę to wkładam pieluchę tetrową bo też mi wkładki jak woda idą. A jak karmię z jednej piersi to nagle mnie zakłuje w drugiej i z tamtej też wtedy leci :eek:

reklama
My juz 3ci tydzien lecimy na jedyneczce. Moja mala wazona byla dzisiaj i wazy 3310g :-D:-D nie wiem kiedy dorosnie do sukienek i kiedy rajstopki beda sie opinaly na niej. I czapusia z glowy spadac nie bedzie ehhh:-D:-D

Do góry