reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ja kupuję octenisept jest i do pipki i do pępuszka i można nim odkażać ranki i otarcia jeśli się takowe dzidzi albo nam przytrafią. Małe opakowanie 30 zł starczyło na ok rok.

Ja już kupiłam octenisept ale prawda jest taka ,że w małej buteleczce jest go tylko 50ml i kosztuje 25-30zł ,a ja kupiłam dużą 250ml za niecałe 50zł, dużo bardziej się opłaca :tak:;-)

reklama
malutka ja tez kupilam ta duza butle Octeniseptu bo na pewno bedzie pozniej w uzyciu a oplaca sie bardziej niz ta mala buteleczke.

Ja mam juz wszystko :-) (chyba ze o czyms zapomnialam).
Ostatnio przyszla mi mata edukacyjna ktora kupilam Maty edukacyjne Perfectly Happy People jestem bardzo zadowolona. Jest duza, taka dosc gruba, piekne kolorki i fajne zabawki dla malucha.
A dzis ma mi przyjsc fotelik ktory zamowilismy. Wozek odbieramy pod koniec miesiaca i bedzie wsio! :-)

A ja nie mam przewijaka i mieć nie będę :rofl2:

to tak jak ja :-)

dzięki laseczki za info , po co kupować ochranicze na przewijak jak ma się pieluszki ;) no tak ale jako niedoświadczona przyszla mamuska daje sie namawiac na wydawane kasy w sklepach dla bobasków na wszystko co popadnie!!

a pytane z innej beczki kiedy byłyście spakowane do szpitala?? bo ja jeszcze nie mam nic gotowego.:zawstydzona/y:

ja też juz spakowana, w końcu nigdy nic nie wiadomo

gosiane fajna mata, faktycznie na dużą wygląda

a pytane z innej beczki kiedy byłyście spakowane do szpitala?? bo ja jeszcze nie mam nic gotowego.:zawstydzona/y:

ja planuję jakieś pakowanie za może tydzień....jakoś nie wyrywam się z tym tematem :-p:-p...zresztą wszystko w szafie tylko wyjąc i spakować...a nie rodzi się dziecka w 5 minut ...gwarantuję wam że jak zaczniecie to i armię ciężarnych dałybyście rade spakować :-D:-D:-D

Malutka wiem, że duża butla wychodzi taniej ale po co mi jak ma później leżeć i się marnować. Nie wiem jaka jest tego przydatność do użycia. Oduczyłam się już kupowania niektórych kosmetyków w XXL bo później połowę wyrzucam i oszczędność wychodzi średnia. Mała starczyła mi na rok, wiec kupowanie dużej to dla mnie zbędny wydatek. Może przy trójce chłopaków rozrabiaków to się w końcu zużyje.

fato
ja jestem już spakowana tzn spakowane mam gatki, podkłady, ręczniki, mini kosmetyki, skarpetki i dwie koszule. Jeszcze się muszę dopakować bo potrzebuje dla dzidzi parę rzeczy. Niektóre rzeczy jak kremy czy suszarka do włosów to na samym końcu.

ja planuję jakieś pakowanie za może tydzień....jakoś nie wyrywam się z tym tematem :-p:-p...zresztą wszystko w szafie tylko wyjąc i spakować...a nie rodzi się dziecka w 5 minut ...gwarantuję wam że jak zaczniecie to i armię ciężarnych dałybyście rade spakować :-D:-D:-D
I tu bym się kłóciła :-D Mój drugi poród trwał dokładnie 5 minut i jest to udokumentowane w książeczce :-D;-)

Jagmar moja butla ma termin ważności do 2015 roku, więc na pewno ją zużyję :-D;-)

reklama
Do góry