reklama
szkoda, że nie rodzimy latem można by pipkę suszyć na balkonie ;-)
Jesienią też można ale to już wersja pogodowa dla morsów.
Jesienią też można ale to już wersja pogodowa dla morsów.
wersja dla prawdziwych twardzieli
Rudson
Mamy październikowe 2007
...a potem... zapelenie przydatków...odszewnej .....i szpital twardzielki
Asionek31
Fanka BB :)
Ja właśnie już pisałam o tym. Po porodzie goniłam starego do polskiej apteki w chicago po tantum rosa...polewanie właśnie ciepłą wodą z tantum po siku znacznie łagodziło pieczenie.
Ja nie używałam papieru tylko suszyłam delikatnie chłodnym powietrzem suszarki krocze....to samo po myciu ...niestety jakiekolwiek "tarcie" sprawiało ból
kurcze to wypada suszarke zapakowac
szkoda, że nie rodzimy latem można by pipkę suszyć na balkonie ;-)
oj ja sie ciesze , ze latem nie rodze
chyba bym sie pochlastala w tych upalach i z podpachami w gaciach bleeee
Polecam ręczniki papierowe do wycierania i osuszania pipki. Rewelka bo żaden ręcznik najbardziej chłonny nie wysuszy tak dobrze a poza tym zwykłego ręcznika troszkę szkoda jak się poplami.
Ja dzisiaj znowu zaszalałam z zakupami i kupiłam wszystkie brakujące rzeczy dla dzidzi. Pierdoły w stylu pieluszki, chusteczki, waciki, smoczki, szczotkę do włosów poza tym wkładki laktacyjne, trochę kosmetyków, woreczki do pokarmu i smoczek z termometrem. Przy okazji nowy przewijak bo stary się popruł. Wydałam majątek a na dokładkę kupiłam materac lateksowy i rożek . Mąż się zdziwi jak będzie te wszystkie rachunki płacił. No ale to już wszystko co jest nam potrzebne. Poza pościelą dla Zosi z ikei
ups. marzy mi się jeszcze czarno-biała osłonka na łóżeczko.
BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 140x70 +JASIEK GRATIS ! (1800087431) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dzisiaj znowu zaszalałam z zakupami i kupiłam wszystkie brakujące rzeczy dla dzidzi. Pierdoły w stylu pieluszki, chusteczki, waciki, smoczki, szczotkę do włosów poza tym wkładki laktacyjne, trochę kosmetyków, woreczki do pokarmu i smoczek z termometrem. Przy okazji nowy przewijak bo stary się popruł. Wydałam majątek a na dokładkę kupiłam materac lateksowy i rożek . Mąż się zdziwi jak będzie te wszystkie rachunki płacił. No ale to już wszystko co jest nam potrzebne. Poza pościelą dla Zosi z ikei
ups. marzy mi się jeszcze czarno-biała osłonka na łóżeczko.
BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 140x70 +JASIEK GRATIS ! (1800087431) - Aukcje internetowe Allegro
kasiadz
Fanka BB :)
to zakupy udane
reklama
Podziel się: