reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Ja właśnie już pisałam o tym. Po porodzie goniłam starego do polskiej apteki w chicago po tantum rosa...polewanie właśnie ciepłą wodą z tantum po siku znacznie łagodziło pieczenie.
Ja nie używałam papieru tylko suszyłam delikatnie chłodnym powietrzem suszarki krocze....to samo po myciu ...niestety jakiekolwiek "tarcie" sprawiało ból:-p

kurcze to wypada suszarke zapakowac :)

szkoda, że nie rodzimy latem można by pipkę suszyć na balkonie ;-)

oj ja sie ciesze , ze latem nie rodze
chyba bym sie pochlastala w tych upalach i z podpachami w gaciach bleeee

Polecam ręczniki papierowe do wycierania i osuszania pipki. Rewelka bo żaden ręcznik najbardziej chłonny nie wysuszy tak dobrze a poza tym zwykłego ręcznika troszkę szkoda jak się poplami.

Ja dzisiaj znowu zaszalałam z zakupami i kupiłam wszystkie brakujące rzeczy dla dzidzi. Pierdoły w stylu pieluszki, chusteczki, waciki, smoczki, szczotkę do włosów poza tym wkładki laktacyjne, trochę kosmetyków, woreczki do pokarmu i smoczek z termometrem. Przy okazji nowy przewijak bo stary się popruł. Wydałam majątek a na dokładkę kupiłam materac lateksowy i rożek :). Mąż się zdziwi jak będzie te wszystkie rachunki płacił. No ale to już wszystko co jest nam potrzebne. Poza pościelą dla Zosi z ikei
ups. marzy mi się jeszcze czarno-biała osłonka na łóżeczko.
BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 140x70 +JASIEK GRATIS ! (1800087431) - Aukcje internetowe Allegro

ilonka ja sobie pomyślałam, że on się może sprawdzić na wyjście ze szpitala gdyby pogoda była za ciepła na gruby kombinezon. Tylko body, pajac, dresik i ten własnie rożek.

reklama
Do góry