reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ja mam i siatkowe (5 par) i bawelniane (3 pary).

Musze w koncu wanienke kupic... i pozatym mam wszystko :) jeszcze tylko jakies jedzenie i picie do szpitala, reszta torby juz spakowana.

reklama
agnus dokładnie, jak jeszcze nie byłaś w szpitalu to się wybierz koniecznie, bo w każdym trzeba co innego mieć. W niektórych trzeba wszystko swoje, ubranka, kosmetyki, pieluchy a w innych nie trzeba nic swojego. Więc lepiej się dowiedzieć co wymagają w szpitalu w którym zamierzasz rodzić bo po co nie potrzebnie do szpitala wlec walizkę z całą wyprawką dla maleństwa. Ja muszę mieć swoje pampersy i chusteczki.

dziewczyny a mam pytanko, kupował ktoś może gruby kocyk na allegro? może możecie coś polecić?

Ostatnia edycja:
ja też kupuję zwykłe majciochy bawełniane :tak: tak mi poradziła położna ze szpitala w którym mam rodzić, te flizelinowe to dla mnie porażka

Fliselinowe założyłam raz i tak mi się pipka spociła i od razu mnie wszystko zaczęło swędzieć. Nie polecam ich szczególnie po cięciu. Te siatkowe wyglądają na przewiewne.

Nowe łóżeczko Zosiowe doszło. Zaraz chyba m będzie je skręcał :).

ja kupiłam te fizelinowe, ale jak cuś biorę ze sobą do szpitala pare majtasów bawełnianych, więc w razie czego te będę wkładać

a kupujecie Tantum rosa??

Kasia ja się z wózkiem nie spieszę, bo i tak mam termin na koniec października, a jak się przedłuży nawet do listopada, to przecież od razu na te chłody nie będę wyskakiwać na spacery, co najwyżej szybciej będzie potrzebny fotelik, ale to można dostać od ręki, przynajmniej u mnie

ja kupuję octenisept jest i do pipki i do pępuszka i można nim odkażać ranki i otarcia jeśli się takowe dzidzi albo nam przytrafią. Małe opakowanie 30 zł starczyło na ok rok.

reklama
Do góry