reklama
kasiadz
Fanka BB :)
agnus dokładnie, jak jeszcze nie byłaś w szpitalu to się wybierz koniecznie, bo w każdym trzeba co innego mieć. W niektórych trzeba wszystko swoje, ubranka, kosmetyki, pieluchy a w innych nie trzeba nic swojego. Więc lepiej się dowiedzieć co wymagają w szpitalu w którym zamierzasz rodzić bo po co nie potrzebnie do szpitala wlec walizkę z całą wyprawką dla maleństwa. Ja muszę mieć swoje pampersy i chusteczki.
dziewczyny a mam pytanko, kupował ktoś może gruby kocyk na allegro? może możecie coś polecić?
dziewczyny a mam pytanko, kupował ktoś może gruby kocyk na allegro? może możecie coś polecić?
Ostatnia edycja:
Klementinka
Fanka BB :)
dla mnie siatkowe majty byly rewelacyjne, na szczescie wszystko daja w szpitalu
Fliselinowe założyłam raz i tak mi się pipka spociła i od razu mnie wszystko zaczęło swędzieć. Nie polecam ich szczególnie po cięciu. Te siatkowe wyglądają na przewiewne.
Nowe łóżeczko Zosiowe doszło. Zaraz chyba m będzie je skręcał .
Nowe łóżeczko Zosiowe doszło. Zaraz chyba m będzie je skręcał .
ja kupiłam te fizelinowe, ale jak cuś biorę ze sobą do szpitala pare majtasów bawełnianych, więc w razie czego te będę wkładać
a kupujecie Tantum rosa??
Kasia ja się z wózkiem nie spieszę, bo i tak mam termin na koniec października, a jak się przedłuży nawet do listopada, to przecież od razu na te chłody nie będę wyskakiwać na spacery, co najwyżej szybciej będzie potrzebny fotelik, ale to można dostać od ręki, przynajmniej u mnie
a kupujecie Tantum rosa??
Kasia ja się z wózkiem nie spieszę, bo i tak mam termin na koniec października, a jak się przedłuży nawet do listopada, to przecież od razu na te chłody nie będę wyskakiwać na spacery, co najwyżej szybciej będzie potrzebny fotelik, ale to można dostać od ręki, przynajmniej u mnie
reklama
Chyba jednak zostanę przy zwykłych bawełnianych. Te siatkowe jakoś mnie odstraszają. ALe jeszcze to przemyśle.
Dziś w końcu zdecydowałam się na zakup Babka w prawdzie coś kręci i obawiam się, że nie wszystko może działać, ale zaryzykowałam. Fisher Price Leżaczek Bujaczek oraz Krzesełko Luna Koszalin • Ogłoszenia Tablica.pl
Dziś w końcu zdecydowałam się na zakup Babka w prawdzie coś kręci i obawiam się, że nie wszystko może działać, ale zaryzykowałam. Fisher Price Leżaczek Bujaczek oraz Krzesełko Luna Koszalin • Ogłoszenia Tablica.pl
Podziel się: