Kingolinka jasne, że się przydadzą podkłady, ja jeszcze też muszę kupić, ale zamawiam z seni, bo te mam sprawdzone i raczej 10szt. bo 5 mi się wydaje za mało a 10 to tak w sam raz, co najwyżej jak zostanie to wykorzysta się przy przewijaniu
reklama
Witam przyszłe mamusieJ
Niedawno sama zostałam ponownie mamą( tym razem bliźniątJ ),udało już mi się dojść do formy prawie sprzed ciąży i dlatego pozbywam się całej swojej ciążowej garderoby.
Ubrania są w stanie bardzo dobrym, zdecydowana większość to nabytki z tegorocznych kolekcji dla przyszłych mam,takich firm jak H&m, Happy Mum, Mothercare i tak oto w skład paczki ciuszków,które chce sprzedac wchodzą:
2 pary jeansów( jedne H&M,drugie Happy Mum)
2pary spodni lnianych H&M kolor beżowy oraz kolor granatowy
3pary spodni dresowych( w tym jedne ¾) H&M,kolor szary,a te ¾ kolor zgniłozielonyJ
Spodnie3/4 H&M typu bojówki
Spodnie długie typu bojówki
2 bluzki rózowa i granatowa Mothercare,a druga nie pamiętam bo odcięłam metki
2 spodnice( jedna jeansowa H&M, druga w kwiaty Happy mum)
4sukienki wiosenno-letnie(3 są z H&M,jedna w kwiaty z Happy mum)
Pas ciążowy( powiedzmy ozdobny do noszenia na bluzki,w kolorze ecru)
Pas ciązowy podtrzymujący brzuszek z regulacją zapięcia( baaardzo przydatna rzecz bo znakomicie odciąza kręgosłup)
Pas poporodowy( gorset),maskujący rozciągniety po ciazy i porodzie brzuszekJ w kolorze cielistym,rozmiar L( choć na metce jest błędnie podane XL)
Płaszcz beżowy w sam raz na zbliżającą się jesień a potem wiosnę, H&M(rozm.L)
Wszystkie ubrania ciążowe, które wymieniłam są w rozmiarze w większości L, niektóre M
Dodatkowo dorzucam poduszkę poporodową ( tą która wyglada jak koło ratunkowe i jest wybawieniem zwłaszcza po porodzie naturalnymJ),oraz elektroniczną nianie z IKEA, użytą raptem 4 razy,oraz nowy fabrycznie zamknięty krem Mustela przeciw rozstępom.
Rzeczy chcę sprzedać jako jedną paczkę, ale gwarantuję, ze cena jest super promocyjna.
Jeśli ktoś jest z Warszawy to jest możliwość przymierzenia ubrań przed kupieniem.
Ponadto mam jeszcze do sprzedania dwa podwójne elektryczne laktatory: jeden firmy LANSINOH, drugi absolutna nowość MEDELI także podwojny laktator FREESTYLE( rózni się on tym,ze daje możliwość odciągania pokarmu bez uzycia rąk.
Oczywiście oba laktatory można uzywać jako podwojne i odciągać pokarm z obu piersi na raz( co znacznie skraca czas) lub jako pojedyncze.
Wszelkie pytania proszę na PW
Pozdrawiam, Natt
PS.załączm niektóre zdjęcia ubrań,reszta na zyczenie na pw
Niedawno sama zostałam ponownie mamą( tym razem bliźniątJ ),udało już mi się dojść do formy prawie sprzed ciąży i dlatego pozbywam się całej swojej ciążowej garderoby.
Ubrania są w stanie bardzo dobrym, zdecydowana większość to nabytki z tegorocznych kolekcji dla przyszłych mam,takich firm jak H&m, Happy Mum, Mothercare i tak oto w skład paczki ciuszków,które chce sprzedac wchodzą:
2 pary jeansów( jedne H&M,drugie Happy Mum)
2pary spodni lnianych H&M kolor beżowy oraz kolor granatowy
3pary spodni dresowych( w tym jedne ¾) H&M,kolor szary,a te ¾ kolor zgniłozielonyJ
Spodnie3/4 H&M typu bojówki
Spodnie długie typu bojówki
2 bluzki rózowa i granatowa Mothercare,a druga nie pamiętam bo odcięłam metki
2 spodnice( jedna jeansowa H&M, druga w kwiaty Happy mum)
4sukienki wiosenno-letnie(3 są z H&M,jedna w kwiaty z Happy mum)
Pas ciążowy( powiedzmy ozdobny do noszenia na bluzki,w kolorze ecru)
Pas ciązowy podtrzymujący brzuszek z regulacją zapięcia( baaardzo przydatna rzecz bo znakomicie odciąza kręgosłup)
Pas poporodowy( gorset),maskujący rozciągniety po ciazy i porodzie brzuszekJ w kolorze cielistym,rozmiar L( choć na metce jest błędnie podane XL)
Płaszcz beżowy w sam raz na zbliżającą się jesień a potem wiosnę, H&M(rozm.L)
Wszystkie ubrania ciążowe, które wymieniłam są w rozmiarze w większości L, niektóre M
Dodatkowo dorzucam poduszkę poporodową ( tą która wyglada jak koło ratunkowe i jest wybawieniem zwłaszcza po porodzie naturalnymJ),oraz elektroniczną nianie z IKEA, użytą raptem 4 razy,oraz nowy fabrycznie zamknięty krem Mustela przeciw rozstępom.
Rzeczy chcę sprzedać jako jedną paczkę, ale gwarantuję, ze cena jest super promocyjna.
Jeśli ktoś jest z Warszawy to jest możliwość przymierzenia ubrań przed kupieniem.
Ponadto mam jeszcze do sprzedania dwa podwójne elektryczne laktatory: jeden firmy LANSINOH, drugi absolutna nowość MEDELI także podwojny laktator FREESTYLE( rózni się on tym,ze daje możliwość odciągania pokarmu bez uzycia rąk.
Oczywiście oba laktatory można uzywać jako podwojne i odciągać pokarm z obu piersi na raz( co znacznie skraca czas) lub jako pojedyncze.
Wszelkie pytania proszę na PW
Pozdrawiam, Natt
PS.załączm niektóre zdjęcia ubrań,reszta na zyczenie na pw
Załączniki
Ostatnia edycja:
kasiadz
Fanka BB :)
ja tam wolałam mieć wszystko szybciej kupione, więc można powiedzieć że wszystko już mam, jeszcze tylko w tym miesiący jeszcze jeden kocyk kupię na allegro, taki grubszy. no i może jakieś ciuszki się trafią, chociaż już mam wystarczająco, ale jeszcze obserwuję aukcje ze sweterkami
co do wózka to myślę że nie ma co tego zostawiać na ostatnią chwilę, bo w niektórych sklepach się czeka nawet miesiąc i dłużej na zamówiony wózek
co do wózka to myślę że nie ma co tego zostawiać na ostatnią chwilę, bo w niektórych sklepach się czeka nawet miesiąc i dłużej na zamówiony wózek
reklama
Mi tez zostało jeszcze parę rzeczy do kupienia
Cały czas czekam na łóżeczko z allegro, materac trzeba będzie dokupić
pajaców mam zdecydowanie za mało, pampersy i chyba jeszcze tetrówki albo flanelki dokupię. Kosmetyki Zosi są na tyle uniwersalne, że dla bobo też będą ok. Chciałam jeszcze ochraniacz na łóżeczko czarno-biały ale to jak ZUS mi zapłaci. Butelkę jedną muszę jeszcze załatwić i wsio
herbatka sukienusie słodkie i takie małe
Cały czas czekam na łóżeczko z allegro, materac trzeba będzie dokupić
pajaców mam zdecydowanie za mało, pampersy i chyba jeszcze tetrówki albo flanelki dokupię. Kosmetyki Zosi są na tyle uniwersalne, że dla bobo też będą ok. Chciałam jeszcze ochraniacz na łóżeczko czarno-biały ale to jak ZUS mi zapłaci. Butelkę jedną muszę jeszcze załatwić i wsio
herbatka sukienusie słodkie i takie małe
Podziel się: