reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Nie mogłam się oprzeć :] Mata edukacyjna Fisher Price, mata edukacyjna, Kolorowa mata Fisher Price, 145.00 zB - zakupy.linkbaby.pl Teraz małe szaleje :) Właśnie "gaworzy", że mam Was pozdrowić. :) :) :) :)

bardzo fajna :)

Asionek kupiłaś ten bujaczek co mi ja go tez chcę? I jak CI się podoba na zywo? Używany kupiłaś czy nowy? A cena jaka jesli można spytać?

ja z przesylka dalam cos ok 220zl. za nowy
nie mam go w domu jeszcze , bo poszedl do mamy do Pl
ale siorka ma w domu tylko inny kolor i sprawdzil sie super :) pozniej przy pierwszych pokarmach tez :)
tak wiec ja polecam , plus tez za to , ze waga jest do 18kg wiec dluzej poslozy :)

To postaram się przywrócić zakupowy wątek.
Malutka tych gratisów to chyba więcej niż tego co faktycznie kupiłaś :).

Chciałam am zachwalić materac lateksowy.
Parę dni temu młoda po raz pierwszy zasikała łóżeczko. Sik był konkretny bo wszystko było mokre łącznie z materacem. Cóż moja wina bo tego dnia obudziła się wołając am więc dostała mleczko i zapomniałam jej zmienić pieluszkę. Ściągnęłam osłonkę materaca i wrzuciłam ją do pralki a sam materac siup pod prysznic. Położyłam go później na ręczniku do góry nogami i ładnie i szybko wysechł. Do wieczora był już zdatny do użytku. Tak sobie pomyślałam co zrobiłabym z materacem gdyby był kokosowy albo gryczany. Siurki wsiąkły by w niego i już tam zostały a tak to materac jest wykąpany i czyściutki i żadne zarazy się w nim nie wylęgną. Wcześniej nie doceniałam tego i nawet nie pomyślałam, że może to być jego zaletą. Na pewno kupię jeszcze taki na większe łóżeczko jak przyjdzie czas odzwyczajania od pieluszki. Tym bardziej, że przedszkolakom też zdarzają się mokre noce a im dzieciak większy tym siusiów więcej.

tez jestem za tymi materacami :)
mozna kupic tez nakladke na materac ... narazie to raczej sie nie przyda , ale przy odpieluszkowaniu bedzie jak znalazl :)

reklama
W szpitalu na łóżkach są podkłady więc spokojnie:) proponuję zaopatrzyć się w takie podkłady, ponieważ przydają się przy dziecku, nam uratowały siedzenie w samochodzie, ponieważ kiedy mąż wiózł mnie do szpitala odchodziły mi wody i na szczęście podkład je wchlonął:)

To postaram się przywrócić zakupowy wątek.
Malutka tych gratisów to chyba więcej niż tego co faktycznie kupiłaś :).

Chciałam am zachwalić materac lateksowy.
Parę dni temu młoda po raz pierwszy zasikała łóżeczko. Sik był konkretny bo wszystko było mokre łącznie z materacem. Cóż moja wina bo tego dnia obudziła się wołając am więc dostała mleczko i zapomniałam jej zmienić pieluszkę. Ściągnęłam osłonkę materaca i wrzuciłam ją do pralki a sam materac siup pod prysznic. Położyłam go później na ręczniku do góry nogami i ładnie i szybko wysechł. Do wieczora był już zdatny do użytku. Tak sobie pomyślałam co zrobiłabym z materacem gdyby był kokosowy albo gryczany. Siurki wsiąkły by w niego i już tam zostały a tak to materac jest wykąpany i czyściutki i żadne zarazy się w nim nie wylęgną. Wcześniej nie doceniałam tego i nawet nie pomyślałam, że może to być jego zaletą. Na pewno kupię jeszcze taki na większe łóżeczko jak przyjdzie czas odzwyczajania od pieluszki. Tym bardziej, że przedszkolakom też zdarzają się mokre noce a im dzieciak większy tym siusiów więcej.

No ja zapłaciłam tylko za 4 szt ,a reszta to gratisy :-D

Dziewczyny ja także polecam podkłady, są bardzo przydatne chociażby przy przewijaniu, ja kupiłam za 10zł te z Rossmanna, są naprawdę fajne ;-)

Asionek - nakładka się przyda jak najbardziej, w szczególności dla chłopców bo często siku idzie bokiem ;-)

a no widzisz a mi kazdy mowi , ze takie male dziecko napewno nic nie zasika ...
czyli jednak lepiej miec na materac nakladke ?

Dziewczyny a czy mozna do szpitala dla mnie na lozko kupic taki podklad;>?
Duże chłonne Podkłady do przewijania Bella 60x90 (1803474513) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem, ze pisze ze do przewijania, ale moze...???

mozna :)
ja kupilam tez podobne , ale innej firmy :)

Asionek Zosia zasikała mi wyrko dopiero teraz po 17 miesiącach :). Albo miałam niezłego farta, że tak późno albo małe dzieci mają małe siki. Wcześniej też się zdarzyło ale wtedy miała tylko mokre ubranko. To chyba tez różnie wypada w przypadku dziewczynek i chłopców. Jak się chłopcu siurek bokiem ułoży to może przypadkiem za siusiać materac

reklama
a moja Mała budziła się zawsze z wielkim krzykiem
ale kilka razy obudziło mnie guganie i śmiechy
i wiecie jak ją wtedy zastałam ???
nie wiem jakim cudem śpiochy miała porozpinane, pamper zsunięty
a ona umazana cała w swojej qupie :-D
dlatego nam się te podkłady przydały :tak:

Do góry