reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Mi wczoraj przyszedł zestaw łożeczkowo-poscielowy i bardzo zadowolona jestem. Łóżeczko ładniejsze niż na zdjęciach a pościel też śliczna Łóżeczko 6 kolorów KPK pościel + gratisy 15el (1763561575) - Aukcje internetowe Allegro.
Wzięłam orzechowe łóżeczko, pościel we fioletowe krowy i drugi zestaw poszewek z ochraniaczem we wzorze fioletowe picolo. Super to wszystko wygląda. No i cena ekstra. We wrześniu wypiorę i wyprasuję to Wam pokażę jak prezentuje sie na żywo.

Mi wczoraj przyszedł zestaw łożeczkowo-poscielowy i bardzo zadowolona jestem. Łóżeczko ładniejsze niż na zdjęciach a pościel też śliczna Łóżeczko 6 kolorów KPK pościel + gratisy 15el (1763561575) - Aukcje internetowe Allegro.
Wzięłam orzechowe łóżeczko, pościel we fioletowe krowy i drugi zestaw poszewek z ochraniaczem we wzorze fioletowe picolo. Super to wszystko wygląda. No i cena ekstra. We wrześniu wypiorę i wyprasuję to Wam pokażę jak prezentuje sie na żywo.

Fajny ten twój zakup w tej cenie tyle rzeczy.
Chyba się sama na coś takiego skuszę:-)

Nie wiem czy to w kazdym Tesco i do kiedy trwa ta promocja, ale wczoraj na nią natknęliśmy się.
Są Pampersy, różne rozmiary, wszystkie po 48,99. My wzięliśmy te 4-9 kg, 82 sztuki i przy kasie dają kupon na 10zł na ponowne wykorzystanie w Tesco. Czyli praktycznie kupując 5 paczek pampków w dobrej cenie szóstą masz gratis. Chyba niezła oferta.
Widzieliśmy takiego gościa co cały wózek wiózł, a kasjerka mówiła, że już drugi dzień po cztery razy bierze takie naładowane wózki.
Pewnie do sklepu i zarobić chce, albo na Allegro.

Uważajcie dziewczyny - bo to na jednym rchunku mogą być tylko 1 pieluchy, a te 10 pln odlicza sie nie od tego rach. tylko kolejnych. Trzeba sobie podzielic zakupy np na 2 wozki i bedzie git.

Ja w ogóle nie używałam tych najmniejszych- od razu kupiłam 3-6 i było ok. Ale moja Tosia na starcie ważyła 4 kg :-)

reklama
To jak mój dzidek w 30 tygodniu ważył 1800 gram, to ja chyba też się zaopatrzę od razu w te troszkę większe pampersy.

A teraz też pytanie do Doświadczonych : na początek lepiej body czy koszulki ew.kaftaniki? Zastanawiam się co z pępkiem nieodpadniętym jak zakłada się body- czy to nie uwiera lub nie podrażnia w jakiś sposób?

Do góry