reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Kobietki super zakupki :)
No a Icarium to już w ogóle miałaś szczęście do tej licytacji :)
Co do kombinezonów to właśnie trudna sprawa bo wszystko zależy jakie duże dzidzi się urodzi i jaka pogoda będzie
Bo w sumie w październiku to może już i zima być i jeszcze piękna ciepła jesień - loteria
Ja kupiłam okazyjnie dwa kombinezony - sumie małe rozmiarowo a grube - więc nie wiem czy się przydadzą ale w razie czego będą

A jeszcze co do tego spirytusu do pępka, to faktycznie w aptece tego nie kupi czy ta babka tak żartowała tylko?
Bo w sumie jak czytałam coś ośtatnio to pisało o rozcieńczeniu spożywczego z wodą destylowaną, ale średnio mi się ten pomysł podoba...

mi pani w aptece powiedziała ze trzeba kupić spiryt w monopolowym i w odpowiednich proporcjach z wodą wymieszać. mówiła że ewentualnie można jeszcze spytać w aptece w której sami robią leki, ale raczej trzeba się smemu pobawić

przyszło nam dzisiaj łóżeczko:

Łóżeczko Radek szuflada 3 kolory Miś + GPK AMAL II (1755291660) - Aukcje internetowe Allegro

wybraliśmy kolor wenge :) ale musi poczekać na rozłożenie, bo z leksza mały bajzel mamy

Radek hmm (mój mąż) wiec jak mi się może nie podobać hahah nie tak na serio śliczne łóżeczko też mam Radka ale II :)

ilonka piękne łónio, ja dostałam takie.. kolor wiśniowy.. mąż przywiózł ale jeszcze nie rozłożone.. materac sie odświeża :-D

Łóżeczko Julia II LOLEK 6 kolorów TYMON RADEK (1752190473) - Aukcje internetowe Allegro

a dziś byłam odebrać pieluszki pampers premium care, gościówa sprzedawała po 35zł za 78szt bo jej mąż w Wawie robi na linii produkcyjnej i ma taniej. W sumie zapłaciłam 3 w cenie 2. I dali nam turystyczne łóżeczko bo gdzieś tam wada była a oni nie mają co z nim zrobić.. to u teściów postawię :-D

Też się zastanawiałam nad tym łóżeczkiem no ale Radek II wygrał :D

Świetny kombinezon, ja już mam 2 i ze 3 kurteczki , nie wiem czy mój chłop z nich szybko nie wyrośnie, ale wszystko dostałam a prezentów się nie oddaje :p

anek- bombowe ciuszki :)

ale piękne kombinezonki dziewczyny, ja na zimę jeszcze nie mam.. poczekam z zakupem aż się mały urodzi bo nie wiem jaki rozmiar właśnie. Mam już jesienny polarowy :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych, które kupowały zestawy pościeli z Kubusiem Puchatkiem- chodzi mi o grubość ochraniacza. Pamiętam, że Tosia jak była malutka uwielbiała zasypiać wtulona czubkiem główki w ochraniacz i dlatego zależy mi, żeby tym razem też był gruby i mięciutki.

Do góry