reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ja się nastawiam, że będę musiała w styczniu kupić drugi :tak: przy pierwszym dziecku kupiłam 68 a młoda urodziła się 53 cm więc mi się w tym kombinezonie topiła ;-)

reklama
elifit, śliczne łóżeczko :) no i pampery widzę tez po okazyjnej cenie kupiłaś, ja też muszę kupić bo jeszcze nie mamy

anek świetne zakupy :)

Miłka wygląda ten kombinezon jak nówka :)

Kasia śliczne te kombinezony :)

Ostatnia edycja:
reklama
Widze ze juz z mysla o chlodniejszych dniach zakupy robicie:) Cudne te kombinezoniki! Ja sie zaopatrze dopiero po urodzeniu sie mlodego, a tak to mam spiworek na fotelik samochodowy i do wozka, wiec w razie czego mi dziecie nie zmarznie... Zreszta u nas mimo srogiej zimy to i tak nie moge tych ciuszkow za cieplych kupowac, bo jednak zima wiecej przemieszczamy sie autem, to by mi sie dziecko zapocilo...
Wlasnie w sumie dobrze na zime sobie przygotowac takie kombinezony w cieplejszej i lzejszej wersji w zaleznosci czy ma sie mozliwosc dluzszego spacerowania (czyli nie jest za mrozno), czy wlasnie raczej wycieczki samochodowe wchodza w gre...

Do góry