reklama
kasiadz
Fanka BB :)
ja się nastawiam, że będę musiała w styczniu kupić drugi przy pierwszym dziecku kupiłam 68 a młoda urodziła się 53 cm więc mi się w tym kombinezonie topiła ;-)
aha, to chyba że tak, ja na początek mam taki gruby pluszowy 62 ale kupię jeszcze jeden na mroźniejszą zimę, tylko nad rozmiarem się zastanawiam
agnus_81
mnie się udało kupic za 30 złoty kombinezon z kompletem czapeczek,szalików,rękawiczek i bucików,a dziś pszyszły mi z allegro dresik i komplecik śpiochy+kaftanik
Hehe ja kupiłam taki sam kombinezon w komisie dałam za niego 25zł.
Fajniutki takie to malusie.
kasiadz
znalazłam kilka ślicznusich kombinezonów na allegro, jakby kogoś interesowały, ja z zakupem wstrzymam się aż Tosia się urodzi, bo nie wiem jak duża będzie
sliczny kombinezonik dla dziewczynki (1767677917) - Aukcje internetowe Allegro
62 VERTBAUDET 3w1 czadowy kombinezon z ZAJĄCZKIEM (1769418635) - Aukcje internetowe Allegro
Zimowy kombinezon - mało używany (1769575742) - Aukcje internetowe Allegro
sliczny kombinezonik dla dziewczynki (1767677917) - Aukcje internetowe Allegro
62 VERTBAUDET 3w1 czadowy kombinezon z ZAJĄCZKIEM (1769418635) - Aukcje internetowe Allegro
Zimowy kombinezon - mało używany (1769575742) - Aukcje internetowe Allegro
agnus_81
Śliczne te ciuszki są na dzieciaczki.
Ja te moje ubranka oglądam chyba z5razy dziennie.
:-)
Ja te moje ubranka oglądam chyba z5razy dziennie.
:-)
kasiadz
u tego sprzedawcy kupiłam już jeden kombinezon: http://allegro.pl/62-vertbaudet-kombinezon-2w1-przesliczny-i1709022515.html jak myślicie, chyba nie do końca jest on zimowy? , pewnie gdyby ten z zającem był tańszy to też bym go kupiła ;-)Kasia ten 3 w 1 boski! Jakbym juz nie miala to chyba bym sie skusila :-)
Milka ale slodziaszny ten kombinezon!
Ostatnia edycja:
anek30bb
jak dla mnie to jest tylko na jesień,na zime zdecydowanie za cienki
reklama
Widze ze juz z mysla o chlodniejszych dniach zakupy robicie Cudne te kombinezoniki! Ja sie zaopatrze dopiero po urodzeniu sie mlodego, a tak to mam spiworek na fotelik samochodowy i do wozka, wiec w razie czego mi dziecie nie zmarznie... Zreszta u nas mimo srogiej zimy to i tak nie moge tych ciuszkow za cieplych kupowac, bo jednak zima wiecej przemieszczamy sie autem, to by mi sie dziecko zapocilo...
Wlasnie w sumie dobrze na zime sobie przygotowac takie kombinezony w cieplejszej i lzejszej wersji w zaleznosci czy ma sie mozliwosc dluzszego spacerowania (czyli nie jest za mrozno), czy wlasnie raczej wycieczki samochodowe wchodza w gre...
Wlasnie w sumie dobrze na zime sobie przygotowac takie kombinezony w cieplejszej i lzejszej wersji w zaleznosci czy ma sie mozliwosc dluzszego spacerowania (czyli nie jest za mrozno), czy wlasnie raczej wycieczki samochodowe wchodza w gre...
Podziel się: