reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
no ja nigdy nie posiadłam kaftaników...domel od dnia narodzin był w bodach i pajacach :tak::tak:...no ale w moim szpitalu powiatowym no way - kaftanik rules...musiałam kupić 4 szt na pobyt w szpitalu :baffled:

no ja właśnie jak sobie przeglądałam zawartość szafy, to widzę, że mam pełno body i pajaców a jeśli chodzi o kaftaniki i typowe śpiochy to jestem w czarnej du.pie- po 2 sztuki może się znajdą, ale zawsze jest to jakiś pretekst do zrobienia kolejnych zakupów.. :-)

Ja żadnych kaftaników nie używałam. Miałam ich kilka ale po pobycie w szpitalu gdzie były kaftaniki szpitalne wszystkie schowałam i będą kiedyś dla lali. Wkurzałam się na nie bo ciągle się podwijały i ciągle musiałam je poprawiać. Stawiam na body i pajace :)

Kupiłam niedawno łóżeczko dla Zosi Łóżeczko dziecięce / Tapczanik białe 140/70cm (1769208350) - Aukcje internetowe Allegro to w którym ona teraz śpi będzie dla małej dzidzi.

Ostatnia edycja:
No i pora na mnie, żeby się też pochwalić właśnie skorzystałam z linku, który podała kiniutka i kupiłam takie cóś: w kololrze ecru owieczki
thttp://allegro.pl/lozeczko-6-kolorow-szuflada-gpk-posciel-17el-i1772691839.htmlo

dziewczyny macie namiar na śliczny śpiworek do spania ŚPIWOREK Z ŻYAFKĄ I SŁONIKIEM * 0-6 (1775980349) - Aukcje internetowe Allegro
ja go chciałam licytować, ale wczoraj mąż mnie uświadomił że przegięliśmy z wydatkami w tym miesiącu i musimy się modlić żeby do końca miesiąca starczyło, a tu jeszcze do fryzjera przed weselem się wybieram i prezent mamie na imieniny na spółę z siostrą kupuje:szok:

więc może któraś skorzysta:)

reklama
Do góry