reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
no ja nigdy nie posiadłam kaftaników...domel od dnia narodzin był w bodach i pajacach ...no ale w moim szpitalu powiatowym no way - kaftanik rules...musiałam kupić 4 szt na pobyt w szpitalu
Kingolinka
Fanka BB :)
O kurde Rusdon to tez sie musze ubezpieczyc w te kaftaniaki....<ups>
madzilka
no ja właśnie jak sobie przeglądałam zawartość szafy, to widzę, że mam pełno body i pajaców a jeśli chodzi o kaftaniki i typowe śpiochy to jestem w czarnej du.pie- po 2 sztuki może się znajdą, ale zawsze jest to jakiś pretekst do zrobienia kolejnych zakupów.. :-)
Ja żadnych kaftaników nie używałam. Miałam ich kilka ale po pobycie w szpitalu gdzie były kaftaniki szpitalne wszystkie schowałam i będą kiedyś dla lali. Wkurzałam się na nie bo ciągle się podwijały i ciągle musiałam je poprawiać. Stawiam na body i pajace
Kupiłam niedawno łóżeczko dla Zosi Łóżeczko dziecięce / Tapczanik białe 140/70cm (1769208350) - Aukcje internetowe Allegro to w którym ona teraz śpi będzie dla małej dzidzi.
Kupiłam niedawno łóżeczko dla Zosi Łóżeczko dziecięce / Tapczanik białe 140/70cm (1769208350) - Aukcje internetowe Allegro to w którym ona teraz śpi będzie dla małej dzidzi.
Ostatnia edycja:
agnus_81
No i pora na mnie, żeby się też pochwalić właśnie skorzystałam z linku, który podała kiniutka i kupiłam takie cóś: w kololrze ecru owieczki
thttp://allegro.pl/lozeczko-6-kolorow-szuflada-gpk-posciel-17el-i1772691839.htmlo
thttp://allegro.pl/lozeczko-6-kolorow-szuflada-gpk-posciel-17el-i1772691839.htmlo
kasiadz
dziewczyny macie namiar na śliczny śpiworek do spania ŚPIWOREK Z ŻYAFKĄ I SŁONIKIEM * 0-6 (1775980349) - Aukcje internetowe Allegro
ja go chciałam licytować, ale wczoraj mąż mnie uświadomił że przegięliśmy z wydatkami w tym miesiącu i musimy się modlić żeby do końca miesiąca starczyło, a tu jeszcze do fryzjera przed weselem się wybieram i prezent mamie na imieniny na spółę z siostrą kupuje
więc może któraś skorzysta
ja go chciałam licytować, ale wczoraj mąż mnie uświadomił że przegięliśmy z wydatkami w tym miesiącu i musimy się modlić żeby do końca miesiąca starczyło, a tu jeszcze do fryzjera przed weselem się wybieram i prezent mamie na imieniny na spółę z siostrą kupuje
więc może któraś skorzysta
reklama
Podziel się: