reklama
elifit
Moderatorka
ilonka piękne łónio, ja dostałam takie.. kolor wiśniowy.. mąż przywiózł ale jeszcze nie rozłożone.. materac sie odświeża
Łóżeczko Julia II LOLEK 6 kolorów TYMON RADEK (1752190473) - Aukcje internetowe Allegro
a dziś byłam odebrać pieluszki pampers premium care, gościówa sprzedawała po 35zł za 78szt bo jej mąż w Wawie robi na linii produkcyjnej i ma taniej. W sumie zapłaciłam 3 w cenie 2. I dali nam turystyczne łóżeczko bo gdzieś tam wada była a oni nie mają co z nim zrobić.. to u teściów postawię
Łóżeczko Julia II LOLEK 6 kolorów TYMON RADEK (1752190473) - Aukcje internetowe Allegro
a dziś byłam odebrać pieluszki pampers premium care, gościówa sprzedawała po 35zł za 78szt bo jej mąż w Wawie robi na linii produkcyjnej i ma taniej. W sumie zapłaciłam 3 w cenie 2. I dali nam turystyczne łóżeczko bo gdzieś tam wada była a oni nie mają co z nim zrobić.. to u teściów postawię
elifit
Moderatorka
no z allegro! szukałam pieluszek i znalazłam po 35zł, patrzę a ona z mojego miasta! no to siup kontakt i kupiłam. Przywiozła mi z Wawy dzisiaj i mówi że jej mama mieszka w Połańcu i akurat jechali w odwiedziny. fuks jak nic
Kingolinka
Fanka BB :)
elifit ale to kupilas 3 opakoawania pieluszek new born??? Moja kolezanka urodzila tydzien temu i nawet raz ich nie uzyla bo maluszek urodzil sie dosc spory i byly za male;]
Kingolinka
A no wlasnie ja chyba kupie jedno opakowanie Pampersów newborn:] Stawiam na firmę... zobaczymy czy się to opłaci:]
anek30bb
mnie się udało kupic za 30 złoty kombinezon z kompletem czapeczek,szalików,rękawiczek i bucików,a dziś pszyszły mi z allegro dresik i komplecik śpiochy+kaftanik
Załączniki
elifit
Moderatorka
kochana, moja siostra w listopadzie rodzi więc jakby co to mam komu dać ;-) kupiłam w promocji, zapłaciłam jak za 2 paczkielifit ale to kupilas 3 opakoawania pieluszek new born??? Moja kolezanka urodzila tydzien temu i nawet raz ich nie uzyla bo maluszek urodzil sie dosc spory i byly za male;]
mnie się udało kupic za 30 złoty kombinezon z kompletem czapeczek,szalików,rękawiczek i bucików,a dziś pszyszły mi z allegro dresik i komplecik śpiochy+kaftanik
o boze jakie cuda :-)
anek - super rzeczy
ja kupiłam coś takiego Rózowy zimowy kombinezon firmy YUTO KIDS (1756146421) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam coś takiego Rózowy zimowy kombinezon firmy YUTO KIDS (1756146421) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
kasiadz
Miłka ładniuki ten kombinezon, a nie za mały? ja się zastanawiam nad kupnem 62 albo 68 żeby starczył przynajmniej do marca
Podziel się: