reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)
eee chyba, że ich nie ogolisz ;-) tak to chyba przeciwwskazań nie ma ;-)
eee chyba, że ich nie ogolisz ;-) tak to chyba przeciwwskazań nie ma ;-)
ale wtedy moznaby isc bez leginsow nawet jakby chlodniej bylo ;-)
ale wtedy moznaby isc bez leginsow nawet jakby chlodniej bylo ;-)
tylko jakieś fikuśne warkocze zapleść
Prosze zawsze mame o obejrzenie, cos jej sie pokickalo i mi odpowiedziala ze sa takie jak chcialam, a nie byly. Za przedmot zaplacilam 20 zl, a przesylka 11... Dodatkowo kazal odeslac mu na moj koszt,liczac nawet z polski kolejne 11 plus 3 zl koperta babelkowa, czyli wiecej niz przedmiot kosztowal (laczna przesylka kosztowalaby z polski 11+11+3 = 25 zl, czyli wiecej niz sam zakupiony przedmiot!), a pomylka jest wina sprzedawcy, bo dokladne wytyczne dostal i potwierdzil ze takie wlasnie wyslal... Nadal uwazam ze postapil nie fair, a osob niezadowolonych jak ja z zakupow u niego jest wiecej. Wiem, ze jest mnostwo zadowolonych, ale gdzie gwarancja ze kolejna osoba nie zostanie potraktowana dokladnie jak ja czy inni mi podobni?ja kupowalam u Wasala do tego mialam sporo pytan i kontakt byl super z nim czy nia i rzeczy przyszly zgodnie z opisem zero problemu i exspres przesylka
tobie sie nie oplaca bo mieszkasz zagranica , ale ludzie co kupuja w Pl moga zwrocic normalnie towar ...
ja z mama wszystko sprawdzalam na skypie zeby nie bylo , ze mi przesle i sie okaze , ze zle , albo czegos nie ma
za duze koszta na odsylene stad , no i jakby nie bylo wina moja , ze nie obejrzalam przed wyslaniem rzeczy
Ostatnia edycja:
Justyś1985
Fanka BB :)
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)
a czemu nie wypada ?? no co ty idz bez i tyle no chyba , ze bedzie mega zimno ..
Prosze zawsze mame o obejrzenie, cos jej sie pokickalo i mi odpowiedziala ze sa takie jak chcialam, a nie byly. Za przedmot zaplacilam 20 zl, a przesylka 11... Dodatkowo kazal odeslac mu na moj koszt,liczac nawet z polski kolejne 11 plus 3 zl koperta babelkowa, czyli wiecej niz przedmiot kosztowal (laczna przesylka kosztowalaby z polski 11+11+3 = 25 zl, czyli wiecej niz sam zakupiony przedmiot!), a pomylka jest wina sprzedawcy, bo dokladne wytyczne dostal i potwierdzil ze takie wlasnie wyslal... Nadal uwazam ze postapil nie fair, a osob niezadowolonych jak ja z zakupow u niego jest wiecej. Wiem, ze jest mnostwo zadowolonych, ale gdzie gwarancja ze kolejna osoba nie zostanie potraktowana dokladnie jak ja czy inni mi podobni?
nie no ja rozumiem
zawsze pomylki sie zdarzaja i beda sie zdarzac niestety , szczegolnie jak ktos sprzedaje duzo bardzo , a nie jedna rzecz na jakis czas
To ja się chwale co kupiłam wczoraj haha a co
Zobacz załącznik 379815Zobacz załącznik 379816Zobacz załącznik 379817
super zakupy
Podziel się: