reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni:) Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)

eee chyba, że ich nie ogolisz ;-) tak to chyba przeciwwskazań nie ma ;-)

ja kupowalam u Wasala do tego mialam sporo pytan i kontakt byl super z nim czy nia i rzeczy przyszly zgodnie z opisem :) zero problemu i exspres przesylka :)
tobie sie nie oplaca bo mieszkasz zagranica , ale ludzie co kupuja w Pl moga zwrocic normalnie towar ...
ja z mama wszystko sprawdzalam na skypie zeby nie bylo , ze mi przesle i sie okaze , ze zle , albo czegos nie ma
za duze koszta na odsylene stad , no i jakby nie bylo wina moja , ze nie obejrzalam przed wyslaniem rzeczy
Prosze zawsze mame o obejrzenie, cos jej sie pokickalo i mi odpowiedziala ze sa takie jak chcialam, a nie byly. Za przedmot zaplacilam 20 zl, a przesylka 11... Dodatkowo kazal odeslac mu na moj koszt,liczac nawet z polski kolejne 11 plus 3 zl koperta babelkowa, czyli wiecej niz przedmiot kosztowal (laczna przesylka kosztowalaby z polski 11+11+3 = 25 zl, czyli wiecej niz sam zakupiony przedmiot!), a pomylka jest wina sprzedawcy, bo dokladne wytyczne dostal i potwierdzil ze takie wlasnie wyslal... Nadal uwazam ze postapil nie fair, a osob niezadowolonych jak ja z zakupow u niego jest wiecej. Wiem, ze jest mnostwo zadowolonych, ale gdzie gwarancja ze kolejna osoba nie zostanie potraktowana dokladnie jak ja czy inni mi podobni?

Ostatnia edycja:
To ja się chwale co kupiłam wczoraj haha a co:p
55.jpg555.jpg5555.jpg

reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni:) Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)

a czemu nie wypada ?? no co ty idz bez i tyle :) no chyba , ze bedzie mega zimno ..

Prosze zawsze mame o obejrzenie, cos jej sie pokickalo i mi odpowiedziala ze sa takie jak chcialam, a nie byly. Za przedmot zaplacilam 20 zl, a przesylka 11... Dodatkowo kazal odeslac mu na moj koszt,liczac nawet z polski kolejne 11 plus 3 zl koperta babelkowa, czyli wiecej niz przedmiot kosztowal (laczna przesylka kosztowalaby z polski 11+11+3 = 25 zl, czyli wiecej niz sam zakupiony przedmiot!), a pomylka jest wina sprzedawcy, bo dokladne wytyczne dostal i potwierdzil ze takie wlasnie wyslal... Nadal uwazam ze postapil nie fair, a osob niezadowolonych jak ja z zakupow u niego jest wiecej. Wiem, ze jest mnostwo zadowolonych, ale gdzie gwarancja ze kolejna osoba nie zostanie potraktowana dokladnie jak ja czy inni mi podobni?

nie no ja rozumiem :)
zawsze pomylki sie zdarzaja i beda sie zdarzac niestety , szczegolnie jak ktos sprzedaje duzo bardzo , a nie jedna rzecz na jakis czas

super zakupy :)

Do góry