120 zł z groszami dokładnie nie pamiętam. Polecam bo jest wygodna w użyciu i ma lampeczkę wbudowaną i jest mała tak że odbiornik mieści się do kieszeni .jagmar
a w jakiej cenie?
reklama
Dziewczyny ale się obłowiłyście
ja wygrałam wczoraj aukcję
80 sztuk. Dziewczynka 62-92. MARKOWE. BCM (1734033145) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj przyszła mi paczka z tymi rzeczami, wszystkie w super stanie, więc zostanie mi tylko kombinezon, Milenowy musiałam komuś dać ale już nie pamiętam
jakoś nie potrafię znaleźć na allegro tych sprzedających o których piszecie HELP
Ostatnia edycja:
Marti_1984
Fanka BB :)
Miłka- superowe ciuszki
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i tutaj wpisz uzytkownika o którego ci chodzi nazwę jego a potem bedzie tam pokaż przedmioty tego uzytkownika
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i tutaj wpisz uzytkownika o którego ci chodzi nazwę jego a potem bedzie tam pokaż przedmioty tego uzytkownika
Miłka o wasalu i rodzyneczkach mówisz? To tu masz linki do nich:
Informacje o Użytkowniku wasal83 - Aukcje internetowe Allegro
Informacje o Użytkowniku rodzyneczki - Aukcje internetowe Allegro
Informacje o Użytkowniku wasal83 - Aukcje internetowe Allegro
Informacje o Użytkowniku rodzyneczki - Aukcje internetowe Allegro
kasiadz
Co do wasala83 to ja ostatnio też robiłam u niego zakupy i wszystko w porządku.
I chciałam taką butelkę samostarylizującą ale akurat się aukcja skończyła, zadzwoniłam i się okazało, że się im wysprzedały i tylko kilka sztuk zostało i nie wystawiają już bo mają jeszcze sklep stacjonarny. Ale jak powiedziałam, że ja bym ją chciała to bez problemu mi sprzedali. Generalnie super kontakt i wszystko zgodne z opisem. Tylko tetrówki - bo wzięłam kilka sztuk - strasznie kiepskiej jakości.
I mam jeszcze prośbę. Bo muszę kupić termometr do ucha. Jeden już kupiłam, ale takie cuda pokazywał, że musiałam go oddać. NA pewno na forum temat termometrów był już poruszany, orientujecie się może gdzie? Albo co polecacie?
ja też u niego kupiłam tetrówki i nie byłam zadowolona z jakości, ale obeszłam wszystkie sklepy u nas i są takie sama w wyższej cenie, więc chyba teraz po prostu takie robią :-)
co do termometrów to ja kupiłam jakiś czas temu w lidlu za niewielkie pieniądze, jest do ucha, bezdotykowy do czoła, mierzy temperaturę w pomieszczeniu, temperaturę wody w wanience i pokarmu i fajnie działa
Też go mam już dłuższy czas i polecamco do termometrów to ja kupiłam jakiś czas temu w lidlu za niewielkie pieniądze, jest do ucha, bezdotykowy do czoła, mierzy temperaturę w pomieszczeniu, temperaturę wody w wanience i pokarmu i fajnie działa
Asionek31
Asionku slonce me wlasnie przeczytalam co ci odpowiedzialam i stwierdzam ze stanowczo nerwowa dzis jestem Musialam sie nawet na sprzedawcy z allegro wyzyc, bo inaczej hormony uszami by mi sie wylaly Co za dzien.. Czy tylko mnie takie doly lapia?:-(
Justys zakupy czad. Najsliczniejsze to ubranko a'la marynarzyk w czarne paski. No cudo poprostu
hehe norma w ciazy
ja za to placzek jestem ostatnio ... nawet sie nie denerwuje co do mnie nie podobne tylko wyje
w birmingham juz od wczoraj jest jazda ....
demolka w centrum kompletna i rozchodzi sie na dzielice
dzisiaj juz w manchesterze i oxfordzie tez cos bylo...
no ludzie sa okropni ...
szczegolnie to gowniarstwo, gdzie sa ich rodzice ja sie pytam, siedza w domu maja wywalone na wszytsko , zyja z benefotow a dzieci robia rozpierduchy...
okropne to jest :/ te gowniarstwo powinno zostac ukarane tak zeby im sie odechcialo takich rozrob ... no i wlasnie ghdzie sa rodzice ??
wczoraj przyszła mi paczka z tymi rzeczami, wszystkie w super stanie, więc zostanie mi tylko kombinezon, Milenowy musiałam komuś dać ale już nie pamiętam
jakoś nie potrafię znaleźć na allegro tych sprzedających o których piszecie HELP
super , ze paczka sie udala : )
ja też u niego kupiłam tetrówki i nie byłam zadowolona z jakości, ale obeszłam wszystkie sklepy u nas i są takie sama w wyższej cenie, więc chyba teraz po prostu takie robią :-)
co do termometrów to ja kupiłam jakiś czas temu w lidlu za niewielkie pieniądze, jest do ucha, bezdotykowy do czoła, mierzy temperaturę w pomieszczeniu, temperaturę wody w wanience i pokarmu i fajnie działa
co do tetrowek to teraz chyba masz racje , ze takie robia , bo kazdy narzeka na jakosc z regoly :/ no nic tetra i tak do wycierania buzki czy innych takich wiec nie musi byc jakas mega wypasiona
kasiadz
to chyba nie jest jakaś super promocja? bo u nas w rosmanie normalnie kosztują one 25złOdnośnie zakupów dzidziusiowych to w rossmann-ie sa pampersy newborn 43szt. za 23,99zł od jutra
mi się za to udało kupić new baby 2 108szt. za 41zł
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
a czy te z rossmana są dobrej jakości? nie przeciekają?
Podziel się: