reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Ja narazie ciuszków już nie kupuję mam ich dużo.
Wózek też już upatrzyłam, do kupna zaoferowała się moja mama.
Teściowa szarpnie się na łóżeczko i resztę do łóżeczka.
Więc mi pozostało nie wiele już do kupienia:-)
wanienka i jakieś kosmetyczne sprawy dla mnie i bobaska.

zależy jakie kosmetyki chcesz kupić :)

ja kupiłam u wasal83 :
-majtki wielorazowe
-wkładki laktacyjne
(i wiele rzeczy dla maleństwa)
a na doz.pl kupiłam:
-podkłady poporodowe seni lady (jedna paczka plus i jedna super)
-tantum rose
- bepanthen
- jeszcze mam zamiar na doz kupić podkłady do łóżka sani soft

i dla nas to już więcej chyba nic nie trzeba :)
Też kupowałam u tego sprzedawcy co prawda dla Zosi kubek niekapek i jakieś rajstopki ale wszystko było w porządku sprzedawca sprawdzony :) polecam

atram bujak świetny. Masz jakiegoś zwierzaka? Jak dziecko z niego wyrośnie to może posłóżyć dla psa lub kota :-D

Justyś ja też bym wybrała ten drugi model wózka. Jakoś nigdy mi się nie podobały wózki ABC design wydawały mi się niestabilne. Parę razy się do niego przymierzałam bo mogłam go od koleżanki odkupić i teraz oglądałam takie dla dzieci rok po roku i też kiepski a przy tym dość drogi.

atram - fajowa hustawka i widac nie tylko dzieciom sie podoba :-D
no hihiihih

Też kupowałam u tego sprzedawcy co prawda dla Zosi kubek niekapek i jakieś rajstopki ale wszystko było w porządku sprzedawca sprawdzony :) polecam

atram bujak świetny. Masz jakiegoś zwierzaka? Jak dziecko z niego wyrośnie to może posłóżyć dla psa lub kota :-D

niestety nie mam heheh, ale jak cos to sasiadowi dam on ma kota hahaha

atram fajny ten bujaczek, ale jak dla mnie to on jest przeznaczony do dużych pomieszczeń, ja szukam jak najmniej miejsca zajmujących :)

no ja ta hustaweczke bede miala w salonie na dole
a chce jeszce kupic taki jakis prosty lezaczek z wibra , tez w fisher price
oczywiscie zamierzam wylicytowac za male pieniedze :D

reklama
Do góry