reklama
atram81
Fanka BB :)
atram że co??? jakie czarne skuczysyny?
w londynie i u nas zamieszki sa ...
rozwalaja sklepy, podpalaja samochody itp ...
zasrance mlode... i to gnojki po 16-20 lat maja
Zamieszki są w Londynie, aż ciężko uwierzyć, że ruszyła taka fala przestępczości.
Ja będę szukać teraz jakichś eleganckich, bo potrzebuję do tuniki na wesele. Jaki proponujecie kolor do szaroniebieskiego?
hmmm czarny, ciepły brąz albo beż w zależności od tego jaką masz karnację i kolor włosów
Ja odradzam stanowczo WASALA. Jak spojrzycie na jego neutrale to zobaczycie ze sle nie te kolory co sie wybiera, albo nie ten model danego przedmiotu. Za wysylke nie chce zwracac, wiec zostajesz (jak ja) zmuszona do zatrzymania tego co ci przyslal, bo sie nie oplaca placic za odsylanie rzeczy do niego. Dalam mu za to komentarz neutralny, to skurczybyk oddal mi negatywem i stwierdzil ze to JA nie chcialam skorzystac z wymiany towaru.. Grrr... Wrrr...elifit ostatnio któraś kobietka pisała, że u wasal83 nie poleca - za to jeszcze raz Ci polecam rodzyneczki :-)
Ostatnia edycja:
kasiadz
ja właśnie kupiłam te czarne leginsy do tuniki na weseleZamieszki są w Londynie, aż ciężko uwierzyć, że ruszyła taka fala przestępczości.
Ja będę szukać teraz jakichś eleganckich, bo potrzebuję do tuniki na wesele. Jaki proponujecie kolor do szaroniebieskiego?
sivi
atram no tak ale gdzie Londyn a gddzie Birmingham!! Nie żartuj że to do was dotarło!!! to do nas już niedaleko! mam nadzieję że takie rzeczy się dzieją tylko w dużych miastach!
Asionek31
kiniutka podobno mozna od noworodka
laski zobaczcie co znalazlam, myslałam ze padne
‪Fisher Price Aquarium Swing.avi‬‏ - YouTube
jaki zadowolony )
wspolczuje zamieszek :/ ludzie sa pokopani normalnie :/
elifit ostatnio któraś kobietka pisała, że u wasal83 nie poleca - za to jeszcze raz Ci polecam rodzyneczki :-)
ja za to polecam kupowalam i u rodzyneczki i u Wasala i rzezy super przyszly kontakt tez bardzo dobry
Ja odradzam stanowczo WASALA. Jak spojrzycie na jego neutrale to zobaczycie ze sle nie tekolory co sie wybiera, albo nie ten model danego przedmiotu. Za wysylke nie chce zwracac, wiec zostajesz (jak ja) zmuszona do zatrzymania tego co ci przyslal, bo sie nie oplaca placic za odsylanie rzeczy do niego. Dalam mu za to komentarz neutralny, to skurczybyk oddal mi negatywem i stwierdzil ze to JA nie chcialam skorzystac z wymiany towaru.. Grrr... Wrrr...
ja kupowalam u Wasala do tego mialam sporo pytan i kontakt byl super z nim czy nia i rzeczy przyszly zgodnie z opisem zero problemu i exspres przesylka
tobie sie nie oplaca bo mieszkasz zagranica , ale ludzie co kupuja w Pl moga zwrocic normalnie towar ...
ja z mama wszystko sprawdzalam na skypie zeby nie bylo , ze mi przesle i sie okaze , ze zle , albo czegos nie ma
za duze koszta na odsylene stad , no i jakby nie bylo wina moja , ze nie obejrzalam przed wyslaniem rzeczy
NabAwe
mamusia Emilki :)
atram
to Ty się chowaj!!
mere
białe lub ecru wg mnie będą, ale to zależy też jaki kolor butow zakładasz.
to Ty się chowaj!!
mere
białe lub ecru wg mnie będą, ale to zależy też jaki kolor butow zakładasz.
reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)
Podziel się: