reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Zamieszki są w Londynie, aż ciężko uwierzyć, że ruszyła taka fala przestępczości.

Ja będę szukać teraz jakichś eleganckich, bo potrzebuję do tuniki na wesele. Jaki proponujecie kolor do szaroniebieskiego?

reklama
Widziałam filmik na tvn 24, na którym jednemu chłopakowi inni pomagają, bo leje mu się krew z nosa, a inny kradnie mu rzeczy z plecaka...masakra jakaś:szok:

Zamieszki są w Londynie, aż ciężko uwierzyć, że ruszyła taka fala przestępczości.

Ja będę szukać teraz jakichś eleganckich, bo potrzebuję do tuniki na wesele. Jaki proponujecie kolor do szaroniebieskiego?

hmmm czarny, ciepły brąz albo beż w zależności od tego jaką masz karnację i kolor włosów :tak:

elifit ostatnio któraś kobietka pisała, że u wasal83 nie poleca - za to jeszcze raz Ci polecam rodzyneczki :-)
Ja odradzam stanowczo WASALA. Jak spojrzycie na jego neutrale to zobaczycie ze sle nie te kolory co sie wybiera, albo nie ten model danego przedmiotu. Za wysylke nie chce zwracac, wiec zostajesz (jak ja) zmuszona do zatrzymania tego co ci przyslal, bo sie nie oplaca placic za odsylanie rzeczy do niego. Dalam mu za to komentarz neutralny, to skurczybyk oddal mi negatywem i stwierdzil ze to JA nie chcialam skorzystac z wymiany towaru.. Grrr... Wrrr... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
atram no tak ale gdzie Londyn a gddzie Birmingham!! Nie żartuj że to do was dotarło!!! to do nas już niedaleko! mam nadzieję że takie rzeczy się dzieją tylko w dużych miastach!

kiniutka podobno mozna od noworodka

laski zobaczcie co znalazlam, myslałam ze padne :-D:-D:-D
‪Fisher Price Aquarium Swing.avi‬‏ - YouTube

jaki zadowolony :))
wspolczuje zamieszek :/ ludzie sa pokopani normalnie :/

elifit ostatnio któraś kobietka pisała, że u wasal83 nie poleca - za to jeszcze raz Ci polecam rodzyneczki :-)

ja za to polecam :) kupowalam i u rodzyneczki i u Wasala i rzezy super przyszly kontakt tez bardzo dobry :)

Ja odradzam stanowczo WASALA. Jak spojrzycie na jego neutrale to zobaczycie ze sle nie tekolory co sie wybiera, albo nie ten model danego przedmiotu. Za wysylke nie chce zwracac, wiec zostajesz (jak ja) zmuszona do zatrzymania tego co ci przyslal, bo sie nie oplaca placic za odsylanie rzeczy do niego. Dalam mu za to komentarz neutralny, to skurczybyk oddal mi negatywem i stwierdzil ze to JA nie chcialam skorzystac z wymiany towaru.. Grrr... Wrrr... :wściekła/y:

ja kupowalam u Wasala do tego mialam sporo pytan i kontakt byl super z nim czy nia i rzeczy przyszly zgodnie z opisem :) zero problemu i exspres przesylka :)
tobie sie nie oplaca bo mieszkasz zagranica , ale ludzie co kupuja w Pl moga zwrocic normalnie towar ...
ja z mama wszystko sprawdzalam na skypie zeby nie bylo , ze mi przesle i sie okaze , ze zle , albo czegos nie ma
za duze koszta na odsylene stad , no i jakby nie bylo wina moja , ze nie obejrzalam przed wyslaniem rzeczy

reklama
Chyba najlepiej jak wezmę tę tunikę/sukienkę do przymierzalni:) Kupiłam sobie baletki w kolorze gołąbkowym, więc może faktycznie zdecyduję się na jakieś jasne. Poszłabym bez legginsów, ale może nie wypada kobiecie w ciąży aż tak pokazywać nóg?:-)

Do góry