reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Asionku slonce me wlasnie przeczytalam co ci odpowiedzialam i stwierdzam ze stanowczo nerwowa dzis jestem :zawstydzona/y: Musialam sie nawet na sprzedawcy z allegro wyzyc, bo inaczej hormony uszami by mi sie wylaly :szok: Co za dzien.. Czy tylko mnie takie doly lapia?:-(
Justys zakupy czad. Najsliczniejsze to ubranko a'la marynarzyk w czarne paski. No cudo poprostu :tak:

reklama
Ivi ja tam sie ztoba zgadzam. Pomylki sie zawsze zdarzaja, dla mnie podejscie sprzedawcy do pomylek sie liczy. Pomylilem sie -biore za to odpowiedzialnosc i naprawiam.

18 będą w lidlu artykuły dla dzieci: ciuszki i niania elektroniczna. Mam taka bo zakupiłam ją jak była poprzednio w lidlu jak dla mnie sprawdza się dobrze i śmiało mogę ją polecić.

Justyś cudne zakupki, a to wdzianko marynarskie boskie :-D

Mere ja byłam w dosyć rozpierdakowej sukience i opięty brzuch miałam i byłam cytuję sexi mama :-D i wierz mi furorę zrobisz jak założysz taką sukienunię ;)

Dzięki dziewczyny za porady co do allegro, zrobiłam dziś zakupy u jednego sprzedawcy za stówę. Kupiłam:
- aspirator do nosa
- szczotka, grzebyk
- termometr galowy
- podklady poporodowe
- majtki siatkowe seni
- wkladki laktacyjne
- pieluchy tetrowe
- pieluchy flanelowe
- mata do kąpieli
- komplet do manicure
więcej grzechów nie pamiętam :D

Aha i znalazłam klientkę co pieluszki pampers premium care sprzedaje po super cenie i ona jest z mojego miasta!! Ale! jest nowa na allegro, więc napisałam jej maila i może się umówię na odbiór osobisty.

W kosmetycznym kupiłam krem i mydło bambino, oliwka nivea baby i zastanawiam się czy włoski mydełkiem czy dokupić płyn do kąpieli?? chyba kupię.

atram no tak ale gdzie Londyn a gddzie Birmingham!! Nie żartuj że to do was dotarło!!! to do nas już niedaleko! mam nadzieję że takie rzeczy się dzieją tylko w dużych miastach!

w birmingham juz od wczoraj jest jazda ....
demolka w centrum kompletna i rozchodzi sie na dzielice
dzisiaj juz w manchesterze i oxfordzie tez cos bylo...

jaki zadowolony :))
wspolczuje zamieszek :/ ludzie sa pokopani normalnie :/

ja za to polecam :) kupowalam i u rodzyneczki i u Wasala i rzezy super przyszly kontakt tez bardzo dobry :)

ja kupowalam u Wasala do tego mialam sporo pytan i kontakt byl super z nim czy nia i rzeczy przyszly zgodnie z opisem :) zero problemu i exspres przesylka :)
tobie sie nie oplaca bo mieszkasz zagranica , ale ludzie co kupuja w Pl moga zwrocic normalnie towar ...
ja z mama wszystko sprawdzalam na skypie zeby nie bylo , ze mi przesle i sie okaze , ze zle , albo czegos nie ma
za duze koszta na odsylene stad , no i jakby nie bylo wina moja , ze nie obejrzalam przed wyslaniem rzeczy

no ludzie sa okropni ...
szczegolnie to gowniarstwo, gdzie sa ich rodzice ja sie pytam, siedza w domu maja wywalone na wszytsko , zyja z benefotow a dzieci robia rozpierduchy...

atram
to Ty się chowaj!!

mere
białe lub ecru wg mnie będą, ale to zależy też jaki kolor butow zakładasz.

super zakupy, extra!!!

A ja zrobiłam kolejny zakup na ebay-u,kurde nie wiem jak to się nazywa w Polsce-:zawstydzona/y:u mnie baby monitor
SAFETY FIRST SOUND VIEW MONITOR , MODEL #08021 - eBay (item 250862403973 end time Aug-02-11 16:14:50 PDT)

ja tez nianie musze kupic , super zakup

reklama
Co do wasala83 to ja ostatnio też robiłam u niego zakupy i wszystko w porządku.
I chciałam taką butelkę samostarylizującą ale akurat się aukcja skończyła, zadzwoniłam i się okazało, że się im wysprzedały i tylko kilka sztuk zostało i nie wystawiają już bo mają jeszcze sklep stacjonarny. Ale jak powiedziałam, że ja bym ją chciała to bez problemu mi sprzedali. Generalnie super kontakt i wszystko zgodne z opisem. Tylko tetrówki - bo wzięłam kilka sztuk - strasznie kiepskiej jakości.

I mam jeszcze prośbę. Bo muszę kupić termometr do ucha. Jeden już kupiłam, ale takie cuda pokazywał, że musiałam go oddać. NA pewno na forum temat termometrów był już poruszany, orientujecie się może gdzie? Albo co polecacie?

Do góry