reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Zgadzam się z Miłką :tak::tak::tak::tak: po co kupować "zbędne: gadgety jak i tak w większości przypadków kobiety świetnie sobie radzą bez nakładek na piersi...a jakby był problem to można zawsze szybko kupić

Ivi cudna ta pościel, ja też taką tu znalazłam i chociaż nie miałam w planach jeszcze pościeli kupować to się nie powstrzymam!! a niech leży i czeka na swoją kolej :-)

a po co kupujesz?
bo jak kupię teraz to będzie to mniej kosztowało, jakbym później męża wysyłała do pierwszego lepszego sklepu:tak: a z opowieści wiem że się bardzo przydają, tym bardziej że mam wrażliwe brodawki:tak:
tak samo z laktatorem, nie wiadomo czy będzie potrzebny ale wole kupić na allegro za 60 zł niż w splepie czy aptece za min. 120zł. A jak siostra urodziła to zaraz po porodzie potrzebowała laktator i szwagier kupił w aptece ręczny avent za 180zł:szok: bo nie szukał gdzie taniej tylko żeby szybciej:tak:

Kingolinka, ja kupiłam taką maskotkę tylko żłówia Samiego i Tymek ma cały czas w łóżeczku. Nie widze, żeby jakoś szczególnie go lubił czy się nim interesował. Pomysł niby OK, ale nie wiem jaki skutek odnosi bo nic nie zauważyłam spektakularnego.

Mam wózek!!! wreszcie!!!
cytrynka nie masz się co martwić wpinaniem fotelika w stelaż, na klik wchodzi bez żadnego problemu, ja nie wiem co za adaptery te baby w sklepie miały.

sivi my nasz uzywany tez dzis odebralismy i tez sie tym zddziwilam ze jak dziewczyna nam go pokazywala to wkladala fotelik bez tych adaptorow i klikal ladnie :)

Ja kupilam w koncu podgrzewacz/sterylizator butelek **MEGA OBNIŻKA** Podgrzewacz do butelek CAR/HOME** (1705425671) - Aukcje internetowe Allegro i nawilzacz powietrza bo u nas strasznie suche powietrze sie robi jak grzeja kaloryfery NAWILŻACZ POWIETRZA CLIMATIC 450 ULTRADŹWIĘK. NOWY (1731917183) - Aukcje internetowe Allegro

Kingolka ja bede miala komode z przewijakiem wiec z przybornika juz zrezygnuje

fajne zakupy :)

dziewczyny skąd mam wiedzieć jaki mam rozmiar sutków bo nie wiem jakie osłonki na piersi kupić?????????????????????????

zalezy jakie masz sutki :) ale z tego co czytalam to jak nie posiadaz jakis mega wielkich to bierz najmniejszy rozmiar , bo ona sa dosc spore i duzo kobiet narzeka , ze za duze kupilo jednak :)

Rudson myslalam , ze te materacyki grubsze sa :)

reklama
Do góry