reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ja zwracałam uwagę tylko na wózki z kołami pompowanymi, bo po klatce schodowej będziemy jeździli:tak:. My zdecydowaliśmy się na kupno wózka sygnowanego przez Roana, roan daje na niego swoją gwarancje jest to wózek bebe beni 4 runner i jest lżejszy od klasycznych wózków roana Roan 4Runner 2010 :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe (strona sklepu roana - modele wózków z 2010 roku) SKLEP BOBASKI - w

reklama
dziewczyny cudne zakupy poczyniłyście, ja jutro zamawiam większość, ciuszki już mamy teraz zostały tylko konkrety i rzeczy do szpitala, kosmetyki dla małej, butelki i inne pierdołki, wózek i łóżeczko dopiero kupujemy we wrześniu, no chyba ze coś się zmieni, ale i tak póki co nie ma gdzie nawet tych rzeczy dać

ja odkad przywiozlam bujawke dla modego (wczoraj) patrze na nia z banenem na ustach , puszczam sobie ja zeby sie kolysala i muzyczke :) kurcze teraz widze jak sie sie juz nie moge doczekac dzidziula :)))
jqkcn5.jpg

sivi to jest fenomenalne, ma chyba 7 stopni bujania, muzyczke, wiatleko, od spodu na tym kolku dziecko ma jakby aquarium, woda i rybki tam plywaja, to sie da podswitlic, oprocz tego te rybki sie kreca, oczywiscie mozna poustawiac tak ze jedno sie robi a drugie nie
to ranmie z hustawka mozna ustawic na dwie strony, no mega to jest
ja jestem przeszczesliwa ze to kupilam

wogole nie zniszczone, zreszta jak zajechalismy do ludzi od ktoreych to wylicytowalam to chyba niemilosiernie bogaci, dom jak zamek, ogrod taki ze mi wzrok nie siegal do jego konca, 4 takie samochowy na podjezdzie ze opad szczeny, no masakra :)
widac ze ludzie bardzo porzadni i nie niszcza rzeczy jak niektorzy ...
gosc ma firme budowlana wiec wiesz... mial jeszcze moses basket na sprzedaz i kurcze troche zaluje ze nie wzialam bo grosze chcial, ale ja nie chce domu zagracac, ale gdyby mial kolyske to wzialabym od razu :)))) mowil ze jeszcze bedzie zona cos wsytawiac to bede lukac

sa rozne kolory
o tutaj np zielen jest, tez ladna
i kurde cena fajna.. a ja kupilam za 25 funtow :)))))))))))))))))))))))))
Fisher Price Rainforest cradle swing : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry